logo

Падна една десетилетна тайна! Кралският биограф разкри какво е написал принц Чарлз на Даяна преди сватбата

Падна една десетилетна тайна! Кралският биограф разкри какво е написал принц Чарлз на Даяна преди сватбата

Историята и малките детайли от живота на трагично загиналата на 31 август 1997 година в Париж принцеса Даяна продължават да вълнуват целия свят. Всички искат да знаят какво се крие зад всеки малък детайл от визията, облеклото и миналото ѝ.

Няколко дни преди сватбата си с принц Чарлс през 1981 г. принцеса Даяна разбрала, че той има тайна връзка с Камила, но въпреки това застанала пред олтара, се казва в новата биография за кралското семейство.

Тайни от архивите: Принцеса Даяна не била първата, на която принц Чарлз е… (СНИМКИ)

В навечерието на сватбата бъдещите съпрузи са били отделени и той е изпратил на годеницата си емоционално послание. Съдържанието на съобщението се разкрива от кралския биограф Пени Джуниър.

„Много се гордея с теб и когато застанеш пред олтара утре, аз ще бъда там за теб. Просто ги погледни в очите и ги убий с поглед ", пише принц Чарлз в съобщението.

За съжаление техният брак не трая дълго, но любовта на принца с Камила продължава и до днес.

Коментирай

Умирате

Умирате 29.11.2018 15:12

гладни, ако не драскате глупости.

000555

000555 30.11.2018 9:28

Кифла, курветина и използвачка! Като се разведе, що не напусна двореца и да заживее като обикновените хора, а продължи да се ползва от всички привилегии на кралското семейство??? Хайде стига сте я ожалвали, добре си е поживяла.