Тайни от архивите: Принцеса Даяна не била първата, на която принц Чарлз е… (СНИМКИ)

Тайни от архивите: Принцеса Даяна не била първата, на която принц Чарлз е… (СНИМКИ)

Само преди няколко часа от jenata.blitz.bg ви показахме уникални семейни снимки на британското кралско семейство. На тях бяха – принцовете Уилям и Хари, съпругите им Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, децата на Кейт и Уилям – принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот. На фотосите бяха и принц Чарлз и втората му съпруга Камила Паркър-Боулс.

Снимките разкриха големи тайни за това какво се случва в действителност между членовете на кралското семейство.

Мнозина обаче се зачудиха какво щеше да бъде, ако до принц Чарлз седеше първата му съпруга – вече покойната принцеса Даяна.

Именно заради любовния триъгълник между Чарлз, Даяна и Камила сега се появиха доста пикантни тайни от архивите. Те са свързани с жените в живота на бъдещия крал на Великобритания, какъв палавник в сексуално отношение е бил той и как се е стигнало до това да предложи брак именно на Даяна.

Оказа се, че принцеса Даяна не била първата жена, на която принц Чарлз е предложил брак.

Дълги години бъдещият крал на Великобритания „под крилото” на лорд Луис Маунтбатън, който е чичо на принц Филип (бащата на Чарлз) и далечен братовчед на кралица Елизабет II.

И като споменахме кралицата… вчера от jenata.blitz.bg ви разкрихме какво прати тя, когато трябва да яде банан.

Но да се върнем отново на любовния живот на сина й. Та именно лорд Луис Маунтбатън дълги години открехвал принц Чарлз за секса и отношенията с жените. Той дори искал да го омъжи за внучката си - лейди Аманда Елингуорт.

Според документален филм на английския Канал 4 „Кралската къща Уиндзор”, лорд Луис Маунтбатън „в продължение на години тайно обличал и подготвял Аманда за това да бъде бъдещата кралица на Великобритания”.

Тя била с девет години по-млада от Чарлз. Двамата били много близки. През 1977 година двамата били заедно на пътуване до Карибите на Кралската яхта Britannia. Именно там и тогава Чарлз предложил брак на Аманда. За огромна изненада на всички тя казала „Не!”. Според близки до двамата причина за отказа й бил, че двамата са по-скоро като брат и сестра, а не като любовници.

Веднага след това лорд Луис Маунтбатън посъветвал принц Чарлз да се отдаде на „забавления с жени” и да „сее на воля своя див овес” преди да улегне и да се ожени.

Чарлз винаги твърдял, че лорд Маунтбатън е „дядото, когото никога не съм имал”, тъй като неговия истински дядо – крал Джордж VI, е почнал още докато принцът бил на три годинки.

Но лорд Маунтбатън така и не видял своя любим Чарлз женен, тъй като бил убит при атентат през 1979 година.

Но младият принц последвал съвета му за „разврат” – имал няколко приятелки преди брака си с Диана.

Говори се, че е имал афера с лейди Дейл Трън, която той галено наричал Канга. Чарлз също така за кратко излизал дори със сестра на принцеса Ди – лейди Сара Спенсър.

Развенчана бе шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна (СНИМКИ)

Въпреки това голямата му любов останала Камила Паркър-Боулс. Всички обаче били против брак помежду им и затова принц Чарлз предлага брак на Даяна, която казва „Да!”. Двамата се запознават през февруари 1981 г. двамата се женят на 29 юли 1981 г. Развеждат се обаче през 1996 г.

Неочаквано: Падна огромна тайна, свързана със сватбата на принцеса Даяна!

На тези СНИМКИ на принцеса Даяна се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

През 2005 година все пак принц Чарлз се жени за Камила. А първата му избраница – Аманда, е омъжена за Чарлз Винсънт Елингвар, с който имат три деца.

Е, оказва се, че любовта не пита и знае най-добре. Това важи не само за обикновените хора, но и за кралските особи. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Греек

Греек 18.11.2018 7:17

Пьрвата обща снимка на фамилията е прекрасна. Особено младите принцове, сьпругие им и малчуганите. Много са готини.

henrikav

henrikav 24.11.2018 14:47

Хубавци и приятни хора. какво да търсим повече. Разлюлейте дървото на хабсбургите, те са по интересни, особено историите в нас.

edin

edin 28.11.2018 7:33

Той дори искал да го омъжи за внучката си - лейди Аманда Елингуорт."Vnuchkata maj li ili jena . Da go umaji ili da go ujeni?