logo

Помните ли Брендън Фрейзър от "Мумията"? Няма да го познаете СНИМКИ

Помните ли Брендън Фрейзър от "Мумията"? Няма да го познаете СНИМКИ

Преди той бе смятан за един от най-сексапилните актьори на "Холивуд", но сега нещата не са такива

Актьорът, в който публиката буквално се влюби, триумфира заради участието си във филма "Мумията". Много момичета буквално се влюбиха в героя на Брендън Фрейзър преди години и именно това допълнително вдигна успеха на лентата, а той се превърна в безспорен секссимвол. 

Всички обожават тази актриса, ще я познаете ли преди пластичните операции СНИМКИ

Именно тогава актьорът започна да получава и все повече оферти за различни роли. 

Изглеждаше, че животът му и кариерата му вървят чудесно и всичко се развива много добре и именно така беше, но само за известно време. Той играеше в много филми, но една от големите му мечти бе да се качи на театралната сцена.

В личния живот на секс символа на 90-те години всичко беше много спокойно. Брендън беше влюбен в съпругата си Афтън Смит, те отгледаха три деца и нищо не предвещаваше проблеми, докато актрисата не подаде молба за развод.

Дерматолог: За Бога – забравете за тези разкрасителни процедури, опасни са!

Това събитие удари тежко актьора, който внезапно загуби любовта си, а с това и спечели милиони долари. Личната трагедия беше толкова силна и болезнена, че след развода Фрейзър се затвори в себе си. Актьорът спря да се снима във филми и да се появява публично.Но когато Брендън постепенно започна да се връща към предишния си живот няколко години по-късно, всички бяха зашеметени. От предишната красота на актьора няма и следа. Той напълня много, остаря и стана тромав.
 

Оказа се, че тогава фигурата на актьора е повлияна не само от стрес, но и от операции. Той също не харесваше това, в което се е превърнал с годините и бе твърдо решен да промени външния си вид отново и да изглежда различно.

С много усилия и тренировки той успя да свали голяма част от излишните килограми и тялото му вече не е така едро и отпуснато.
 

Феновете дори не очакваха да видят актьора отново в предишната му форма. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай