Принц Уилям е на ръба, кошмарът в двореца е пълен

Принц Уилям е на ръба, кошмарът в двореца е пълен

Напрежението в имението се реже с нож, всички очи са вече в него

На 22 март Кейт Мидълтън направи официално изявление в социалните мрежи. Тя откровено призна, че след коремна операция през януари е била диагностицирана с рак.

Астрологът Лифанова шокира: Кейт напусна Острова! КАРТА

„През януари претърпях коремна операция. Тя бе успешна, но след нея при изследванията се разбра, че имам рак. Разбира се, това бе голям шок за всичко. С Уилям правим всичко възможно да се справим с това в името на семейството ни.

Трябваше ми време да се възстановя от операцията и да се подготвя за лечението, което следва. Най-важното е, че имаме нужда от време, за да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи“, каза тогава принцесата.

В момента Кейт е подложена на превантивна химиотерапия. В двореца обаче объркването и паниката растат.

Принцесите на Йорк станаха майки и се промениха до неузнаваемост СНИМКИ

Приятели на принцесата разкриха, че единствената причина тя да разкрие информация за здравословното си състояние е, че това е бил единственият начин да запуши устата на всички, които спекулират и пускат различни слухове за нея.

Иначе тя не би се решила на подобно публично лично изявление.

„Кейт беше просто отчаяна. Емоционалното й състояние е плачевно, има много, през което ще минава и тепърва“, разказват близки до Мидълтън.

Ден преди Кейт да разкрие диагнозата си, Чарлз III обядва със снаха си. Според очевидци, след тази среща той е бил облян в сълзи. Разбира се, кралят е знаел за болестта на Кейт от по-рано. Двамата все пак бяха диагностицирани почти едновременно. Според хора от двореца, Чарлз е подкрепил Кейт въпреки собствената си болест. Той я считал като своя дъщеря.

От двореца издават, че принц Уилям в момента преживява всичко много трудно. Опитва се да се справи с кошмарните новини за тежката болест на двама от най-близките му хора, да изпълнява задълженията си към кралското семейство, да бъде баща, син и съпруг.

„Той е под ужасен стрес, почти на ръба е“, споделят служители от двореца, пожелали анонимност. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай