Астрологът Лифанова шокира: Кейт напусна Острова! КАРТА

По думите й това е най-критичната година в живота на принцесата, която ще преобърне всичко

https://jenata.blitz.bg/zvezdi-i-shou/astrologt-lifanova-sokira-keit-napusna-ostrova-karta Jenata.blitz.bg
Астрологът Лифанова шокира: Кейт напусна Острова! КАРТА

Къде е Кейт Мидтлтън? Какво се случва с нея? Какви са всички тези мистерии, спекулации, скандали и т.н. около британската кралска семейства – сякаш тези, а и много други въпроси измъчваха хората не само във Великобритания, ами и по целия свят.

Случващото се със съпругата на принц Уилям бе обект на много спекулации, а и куп експерти се изреждаха да говорят за това как се случва с Кейт.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време се появиха пет зловещи теории за съдбата на Кейт, а една от тях гласеше, че тя е мъртва. Според друга пък принцесата се е развела с принц Уилям.

Още по-ужасна прогноза направи известният астролог Павел Глоба който заяви, че Кейт е в смъртна опасност.

Е, колежката му – астроложката Лифанова заяви, че трагедията в живота на Кейт не започва сега, а е стартирала още на 23 март 2023 г.

По думите й обаче съвсем скоро с Кейт ще се случи нещо, което ще шокира целия свят.

Всичко това се случва на шокиращата новина от петък вечерта, когато самата Кейт се появи във видео и заяви, че е диагностицирана с рак.

Кейт Мидълтън, като слънчев Козирог, преживява квадрати със своето Слънце през 2024 г., първо от затъмнения (и кармични възли), а след това и мощна опозиция от Марс от септември 2024 г. Това предполага, че принцесата ще преживее сериозни и доста опасни събития в живота си, а това, което се случва с нея сега, е просто песен. Тази кошмарна прогноза направи астрологът Лифанова за британската принцеса Кейт Мидълтън.

Паника тресе Острова, жива ли е Кейт Мидълтън

Какво се случва с Кейт Мидълтън в момента?
При анализ на нейната натална карта е очевидно, че сега възлите на бъдещата карма се движат през 9-ти дом - сектора на пътуванията на дълги разстояния и международните отношения. Много често по време на транзит човек заминава за друга държава, а в случая с Катрин това е доста вероятно през април и май още тази година. 

Възможно е целият смисъл да е необходимостта от извършване на операция - Марс ще се свърже с управителя на нейното Слънце (Сатурн) ясно от 10 до 12 април. Възможно е тя да отиде на място, където вече е била, тъй като там ще бъде ретрограден Меркурий.

Но от септември 2024 г. започва поредица от затъмнения по оста на финансите и кризите, което показва пълно преустройство в живота на принцесата. И така, на 18 септември в нейния дом на операции и промени ще настъпи трагично трудно затъмнение, по време на което Марс ще бъде в 12-ти дом - сектора на завършване на делата. Възможно е през октомври, на Пълнолунието на 17 октомври, принцесата също да замине за чужбина и това да е нейно лично голямо желание.

Натална карта на Кейт Мидълтън

Защо ще промени местожителството си?
И вече през есента на 2025 г. Ретро Меркурий в нейния жилищен сектор показва, че тя като цяло ще промени мястото си на пребиваване. Това може да включва дълъг и труден период на борба, за който мнозина дори няма да знаят.

Отбелязвам, че трагедията в живота на Кейт не започна сега, а на 23 март 2023 г., когато настъпи първото затъмнение в квадрата на Овен към нейния знак. След това през март 2023 г. Сатурн започна да се движи през Риби - това е секторът на нейните страхове и лична криза. 

Това, което тя преживява, е сравнимо с най-тежката форма на депресия. Ситуацията вероятно е свързана със здравето, тъй като Черната Луна се движеше през своя сектор на тялото (в Лъв) през първата част на 2023 г.

Юни 2024 г. е най-трудният период за Кейт Мидълтън
В края на юни 2024 г. Черната луна навлиза в знака Везни, където стои Марс на Кейт - тя може да се сблъска с огромна форма на агресия към нея и това може да дойде от някой мъж или хора, които живеят в чужбина.

След това Черната луна ще се движи по Сатурн, включително фалшиви семейни ценности и статус, които са короната на образа на човек. С прости думи, Кейт ще престане да има образа, който е имала, защото в света ще се появи някакъв факт, който ще опорочи или нейното семейство, или нея като личност. Точната транзитна дата, когато черната слава ще падне върху него, е от 5 януари до 14 януари 2025 г. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай