logo

Принцеса Евгения унизи публично Кейт Мидълтън, нанесе й страшен удар с тази СНИМКА

Принцеса Евгения унизи публично Кейт Мидълтън, нанесе й страшен удар с тази СНИМКА

Според голяма част от почитателите на кралското семейство, действията й са били напълно умишлени

Принцеса Евгения се забърка в страшен скандал. 

Внучката на кралица Елизабет II бе подложена на критика заради неучтивото си поведение към херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. А част от феновете на кралското семейство веднага заподозряха, че дъщерята на принц Андрю недолюбва съпругата на принц Уилям. 

Предни дни принцесата публикува в профила си в социалната мрежа поредица от снимки от честването на платинения юбилей на Елизабет II. На един от кадрите са запечатани членовете на кралското семейство, които от балкона на Бъкингамския дворец гледат парада Trooping of the Colour.

Сянката на принцеса Даяна надвисна над кралица Елизабет II на юбилея й

Наблюдателните фенове обаче веднага забелязаха, че от снимката липсва Кейт Мидълтън.

Според голяма част от почитателите на кралското семейство, принцеса Евгения умишлено е изрязала херцогинята на Кеймбридж от фотоса.  

"Тя просто е махнала Кейт от снимката, според мен тук всичко е очевидно", "Изрязала е снимката някак странно. Все пак се виждат косата и част от роклята", "Много умело е изрязала Кейт от снимката", „Тя просто не харесва Кейт. Тя е в отбора на Хари и това е напълно нормално. Но определено го е направила нарочно", отбелязват част от последователите на принцесата.

Меган и Хари с важен обет пред Елизабет II преди празненствата за юбилея й

Друга част от тях обаче веднага започнаха да я защитават, обяснявайки че техническите възможности на социалните мрежи понякога не позволяват публикуването на твърде широки правоъгълни снимки. И именно затова Мидълтън е изрязана от изображението.

Теорията им се подкрепя и от факта, че херцогиня Камила също не присъства на снимката.

Ако приемем, че това е вярно и Евгения наистина "играе в отбора" на Хари, тогава това би обяснило липсата на нови нейни снимки Катрин и Уилям, въпреки че напоследък те са се засичали повече от веднъж на едни и същи събития.

По стъпките на Хари и Меган: Уилям и Кейт готвят революция в кралското семейство

Следва да се отбележи, че преди бягството на Хари и Меган, Евгения поддържаше топли отношения и с двамата си братовчеди. Как стоят нещата в действителност и дали "Мегзит" е причина да промени мнението си за Кейт Мидълтън, можем само да гадаем. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

Рос

Рос 14.06.2022 21:34

Просто не заспивам от тези световни новини!!!

Аз Варна

Аз Варна 15.06.2022 16:19

Браво за смелостта на принцесата!Аз също ненавиждам лигавата Кейт и двугърбата Камила.

Някой

Някой 26.08.2022 5:31

Принцеса Евгения си показала злобата!