logo

Принц Чарлз готви невиждан удар за Хари и Меган

Принц Чарлз готви невиждан удар за Хари и Меган

Като монарх, чието възкачване на трона се обсъжда активно, той има свои собствени планове и предложения, свързани с "оптимизацията" на кралското семейство

Смъртта на принц Филип се превърна в тласък за промени в добре смазания механизъм на британската монархия. Принц Чарлз вече е поел задълженията на починалия си баща.

Като монарх, чието възкачване на трона в момента се обсъжда изключително активно, той има свои собствени планове и предложения, свързани с "оптимизацията" на кралското семейство.

На пътуването на принц Хари до Великобритания се залагаха големи надежди, но всички те се разбиха много бързо. Задушевните разговори в семейството така и не се случиха и Хари се върна в САЩ, без да изчака рождения ден на баба си Елизабет II.

Кралица Елизабет II с шокиращо решение заради принц Хари и Уилям

Според кралския биограф Анджела Левин това, заедно с други действия на херцозите на Съсекс, може да се превърне в точката, от която няма връщане назад.

Експертът казва, че принц Чарлз сериозно обмисля възможността да намали броя на членовете на кралското семейство, за да съкрати разходите. А първите жертви на решението му могат да станат принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, която е в очакване на второто си дете.

Ако това се случи, двойката ще престане да получава каквито и да е средства от двора.

Заради тежката икономическа ситуация в страната принцът на Уелс ще предложи на сина си Уилям да обсъдят въпроса с намаляването на излишните гърла в двора. Става въпрос за лишаване на някои членове на кралското семейство от титли и права на финансиране.

Драма: Не е за вярване какво направи принц Хари преди погребението на дядо си

Позовавайки се на кралския биограф, Daily Mail съобщава, че тежкото решение е продиктувано от стремежа за намаляване на данъчната тежест върху населението.

В следващите дни Чарлз, като първи на опашката за трона, ще се срещне с големия си син, на която ще бъде разгледан и този въпрос. 

Първи под ножа може да се окаже принц Хари, който заедно със съпругата и детето си се премести в Съединените щати. Самите те се отказаха от титлите си, но сега могат да загубят всякаква подкрепа от двореца.

Останалите членове на кралското семейство може да бъдат посъветвани да си намерят работа и да се окажат със сериозно орязана финансова помощ, добавя биографът.

Ето как реагира Елизабет II след поредния удар от страна на Меган СНИМКИ

Левин казва още, че в крайна сметка само принц Чарлз, херцогиня Камила, принц Уилям, Кейт Мидълтън, принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот могат да се окажат сред старшите членове на кралското семейство. 

По думите й, синът на Елизабет II  отдавна иска да намали кралските разходи, за да спести повече пари на данъкоплатците.

"Напълно възможно е да дойде моментът, когато Хари и Меган ще бъдат изключени от семейството“, споделя мнението си Левин. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Митко

Митко 01.05.2021 15:11

Войната между двамата братя ще започне след 7години.В дъното на нещата ще е Меган. Тя ще е подбодителя. Жалко за монархия та.

L_SD

L_SD 01.05.2021 20:24

Търтеи, сър !!!

Мъро

Мъро 02.05.2021 10:00

Този псевдо принц прави каквото му каже мама, още е малък да мисли и взима решения сам

Крис

Крис 02.05.2021 12:24

Червиви от пари и имоти и държавата пък им дават парите на данъкоплатците.Ами наистина да си намерят работа или да живеят все така охолно с своите пари и доходи.Крале принцове принцеси в кой век живеем че да ги хрантутят

qn_st

qn_st 04.05.2021 5:25

Скоро даваха, че печелят двойно или тройно за Англия в сравнение с разходите по тях.Там си обичат монархията.