logo

Драма: Не е за вярване какво направи принц Хари преди погребението на дядо си

Драма: Не е за вярване какво направи принц Хари преди погребението на дядо си

Отношенията му с останалите рояли продължават да са напрегнати, а каквото и да стори, се приема като грешка

Принц Хари сътвори пореден смут сред членовете на кралското семейство точно преди погребението на дядо си принц Филип.

Обляна в сълзи Кейт възкреси лейди Ди на погребението на принц Филип СНИМКИ

Отношенията му с останалите рояли продължават да са напрегнати, а каквото и да стори, се приема като грешка. Именно затова не е неочакван и тежкият удар, който получи дори и след кончината на съпруга на кралица Елизабет II.

Източници, близки до забегналия в САЩ син на принцеса Даяна, твърдят, че той е опитал да се свърже отново с баща си принц Чарлз, като му е написал много лична бележка точно преди да пристигне на погребението.

„Той написа искрено послание, за да опита да оправи нещата, но връзката с баща му все още е напрегната. Хари се надяваше, че всичко ще се получи и думите ще бъдат забравени, но това не се случило”, разказват приближени до принца.

Траур на Острова! "Операция Форт Бридж" е в действие, а ковчегът на принц Филип.. НА ЖИВО

Той добавя, че след смъртта на Филип е сключено негласно споразумение между всички членове на кралското семейство – да се забравят всички минали конфликти и роялите да се съсредоточат върху подкрепата на съкрушената кралица.

Приятели на Хари твърдят, че в даден момент той е бил принуден да пише хартиени писна на баща си, защото Чарлз е спрял да отговаря през всички други комуникационни канали.

Връзката на херцога на Съсекс с брат му Уилям, също остава напрегната, въпреки че двамата разговаряха малко след погребението на дядо им.

Припомняме, че отношенията на Хари се влошиха с останалите рояли, когато той реши в началото на 2020 година да се откаже от кралските си ангажименти, след което се премести в Канада, заедно с жена си Меган Маркъл и сина си Арчи.

Уникални и непубликувани СНИМКИ на кралица Елизабет и принц Филип

Въпреки че с времето напрежението започна да спада, то драмата бе разпалена след интервю през март 2021 година, дадено от херцозите на Съсекс пред Опра Уинфри. Там влюбените обвиняват кралски членове в расизъм и разкриват, че Меган е мислела за самоубийство.

Наред с още други неща, Хари разкрива, че Уилям и Чарлз са в капан на кралското семейство и не могат да си тръгнат, както е направил той. Всички във Великобритания са крайно възмутени от интервюто, което се излъчва, докато принц Филип е бил в много тежко състояние. Някои дори обвиняват Хари и Меган, че са спомогнали за фаталния край на херцога на Единбург. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Чочо

Чочо 21.04.2021 16:34

Канада е английска,не аамерищанска,научете го накрая

Случаен минувач

Случаен минувач 21.04.2021 22:58

Рояли.... Какви са тези недомислици!

Бай Ху

Бай Ху 22.04.2021 7:49

Тоа да бега да прави федеросчета на сиганката.

HammerToFall

HammerToFall 22.04.2021 17:58

I dont fuckin care for the Sussexroyal! Fartin Harry fart away... Magan may kill herself today. The old misanthrope will feast tonight at the cemetery gates with the royal vampires. Lust for blood Evil empire die by mine hands deathwish desire

Роял

Роял 24.04.2021 5:55

Що не подбирате драскачите си по- добре?