logo

Разкрития: Меган Маркъл предизвиквала страшни скандали в кралския двор заради...

Разкрития: Меган Маркъл предизвиквала страшни скандали в кралския двор заради...

Стана известно за кавгите на Меган Маркъл с придворните заради скъпи дрехи

Източници, близки до кралското семейство, разказаха за кавгите между съпругата на принц Хари Меган Маркъл и придворните, възникнали заради скъпи подаръци от популярни марки, пише The Sun.

Съобщава се, че кутии с луксозни дрехи редовно се получавали от името на херцогинята на Съсекс в двореца Кенсингтън, след като обществеността узнала за връзката й с принца. В тази връзка слугите многократно предупреждавали Маркъл за правилото, според което й е забранено да приема тези неща безплатно.

„Като актриса тя би могла да приема подаръци от модни фирми и дизайнери. Но на Мегани й е обяснено, че не е добре да прави това ако е член на кралското семейство“, обясни източникът.

Кралица Елизабет II готви невиждан досега в историята удар по Меган и Хари СНИМКИ

Въпреки това, както пише вестникът, херцогинята пренебрегва препоръките и се появява публично с дрехи, които получава безплатно. Особено често тя попадаше в обективите на фотографите в тоалетите на Стела Маккартни, Живанши, Прада и Шанел .

Това поведение предизвика критики от придворните. Впоследствие мнозина признаха, че престоят на Меган Маркъл в двореца "ги е унищожил напълно".

Куп пикантерии за втората бременност на Меган СНИМКИ

По-рано през март Меган Маркъл заяви, че е жертва на клеветническа кампания от кралските придворни, след като в британската преса се съобщава, че тя е малтретирала своите помощници.

Адвокатите на херцогинята добавиха, че тя е „изключително разстроена от нападенията, тъй като самата тя е обект на тормоз и се посвещава в подкрепа на онези, които са преминали през подобни преживявания, са преживели болка и са получили психологическа травма“. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

cvety.mbozhkova@gmail.com

[email protected] 06.03.2021 15:21

много лош коментар във блиц

Един от селото

Един от селото 06.03.2021 19:20

Направо ме заболяха някой неща,на една педя по пъпа.