logo

Родна фолк звезда с разтърсваща изповед към дъщеря си, намекна за...

Родна фолк звезда с разтърсваща изповед към дъщеря си, намекна за...

От jenata.blitz.bg ви разкрихме за тежката равносметка която си направи фолк певицата Камелия. Фолк певицата Джорджия също направи подобна равносметка и написа разтърсваща изповед към дъщеря си. Тя поздравява момиченцето за рождения му ден и му дава някои съвети за бъдещето. 

Ето какво пише Джорджия в посланието си до детето:

Деси Стоянова шокира с интимни признания за това какво й се е случило докато е била бременна

"Колко бързо лети времето... Сякаш беше вчера, когато се появи на бял свят. Спомням си момента, когато те погледнах за първи път, ако знаеш само как се разтуптя сърцето ми.. Държах те в ръцете си, а ти беше толкова малка, крехка и съвършена. Спомням си как растеше всеки изминал ден, първите ти думички, първите ти стъпки, първият учебен ден. Да, времето лети бързо, но за мен винаги ще си останеш моята малка дъщеря! Ще видиш, че светът е един маскарад и много хора около теб ще сменят маските си.

Ти не бъди като тях! Вярвай в себе си, малката ми! Никога не се отказвай от мечтите и целите си. Винаги ти го казвам и го запомни: Няма невъзможни неща! И накрая, но не на последно място ще ти кажа за любовта. Тя съществува, има я навсякъде около нас. Намери я, прегърни я и не я изпускай, пази я! Няма по- хубаво нещо на света от това да си обичан и да обичаш. Да, преди да я откриеш ще те разочароват, нараняват и разплакват много пъти.

Поплачи си, не повече от 3 дни, толкова се страда за мъж, повече не заслужава, щом те е разплакал, значи не е твоя човек! Защото твоят мъж трябва да те кара да летиш, да се усмихваш без причина. Да те разтреперва и стопля само с поглед.. Той ще се появи дъще някой ден, бъди търпелива, чакай го. Може да минат години, много нещастни любови, но това е животът. Иска да опиташ от всичко, да видиш всичко и да се научиш да различаваш истинското от фалшивото... И тогава малка моя, влюби се лудо, глупаво до болка! Но влюби се в този, който не с думи, а с действия ти говори, не с очи ти говори, а със сърцето! Любовта е прекрасна. Тя е радост, болка, компромис, саможертва, но си струва!"

 

 

Коментирай

Овца

Овца 25.01.2019 8:35

На колко години е дъщеря ти за да и говориш за изпепеляваща любов хората не се научиха че не можеш да даваш наклон на х..я на никой човек трябва сам да изпита всичко за да се научи с приказки и предупреждения не става