logo

Сестрата на Меган Маркъл разобличи лъжите й и предупреди Хари да се готви за...

Сестрата на Меган Маркъл разобличи лъжите й и предупреди Хари да се готви за...

Саманта коментира скандалното интервю на херцозите на Съсекс пред австралийско радио

Сестрата на Меган Маркъл проговори след скандалното интервю на херцозите на Съсекс пред известната американска водеща Опра Уинфри и разобличи лъжите й.

По време на интервюто, което буквално взриви спокойния живот на британското кралско семейство, телевизионната водеща Опра Уинфри попита Меган Маркъл за отношението й към мемоарите на сестра си Саманта, озаглавени "Дневникът на сестрата на нахалната принцеса: Част 1" (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1).

Бомбата на Хари и Меган попарила принц Чарлз, не е за вярване какво е сторил

"Вероятно не й е било лесно да напише нещо, като се има предвид, че ние на практика не се познаваме", отговори иронично съпругата на принц Хари. "За последно я видях преди 18 или 19 години, а преди това не сме се виждали около 10 години", добави тя. 

Херцогинята на Съсекс сподели, че е израснала като единствено дете в семейството.

По думите й, Саманта винаги се е дистанцирала от семейството им и едва когато тя е започнала да се среща с бъдещия си съпруг, изведнъж е решила да си върне фамилията Маркъл, за да общува с нея. 

56-годишната Саманта Маркъл коментира интервюто на сестра си пред австралийско радио. Пред медията тя заяви, че Меган страда от нарцистично разстройство и е вманиачена по принцеса Даяна.

Според Саманта бившата актриса е откъснала мъжа си от семейството му.

Меган получи звучен шамар от двореца Кенсингтън заради Кейт СНИМКИ

"Мисля, че тук имаме нарцистично разстройство на личността. Разбира се, не се ангажирам да поставя точна диагноза, но Меган определено трябва да говори със специалисти", отбелязва тя пред австралийското радио.

"Що се отнася до Хари, просто го съжалявам. Той беше откъснат от семейството, от приятелите си, от обичайния си живот. Прилича ми на жертва на отвличане.

Знаете ли, някои от тези нещастници след известно време започват да изпитват симпатия към похитителя си, влюбват се в него и започват да мислят, че целият им живот досега е бил неправилен", казва още тя. 

Саманта отбелязва още, че се вижда с Меган доста често. В интернет можело да бъдат открити много техни общи снимки, например от 2008 г.

Освен това тя определя думите на сестра си, че е била единственото дете в семейството, като глупости и добавя, че баща им Томас е много обиден от интервюто пред Опра.

Излезе наяве грозна манипулация на Меган Маркъл относно малкия Арчи

Твърденията на Меган, че не е знаела нищо за британското кралско семейство и след като се е срещнала с принц Хари, не е знаела кой е той, според Саманта са лъжа. 

"Тя беше почти обсебена от принцеса Даяна. Меган я изучаваше, подражаваше на маниерите й и начина на обличане. Преди първата си среща с Хари тя използва любимия парфюм на майка му. След това не трябва да се твърди, че тя дори не е знаела кой е този симпатичен младеж", казва още Саманта Маркъл.

Пред TMZ пък 56-годишната американка заяви, че ако в най-скоро време двойката не получи психологическа консултация и не предприеме обиколка из Великобритания, по време на която да поднесе извиненията си за обвиненията срещу кралското семейство, всичко ще завърши с развод.

"Това ще завърши с развод, ако не получат подробни съвети и се съгласят да работят върху честността си. Да работят върху извинението си към всички, които ощетиха", казва тя.

"Хари вероятно вече си задава въпроса правилно ли е постъпил, като се е оженил за Меган", казва още  Саманта.

Разкрития: Меган Маркъл предизвиквала страшни скандали в кралския двор заради...

И добавя, че сестра й е била и си остава "патологичен лъжец", а съпругът й рано или късно трябва да осъзнае това. "Мисля, че той ще започне да се възмущава или ще се разведе с нея и този процес може да бъде много неприятен, ако няма наистина добър адвокат", добавя Саманта Маркъл.

Към момента херцозите на Съсекс не са коментирали изявленията на сестрата на Меган. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай