logo

Шарън Стоун издаде кошмарна тайна и се сравни с мъртвата Лейди Ди (СНИМКИ)

Шарън Стоун издаде кошмарна тайна и се сравни с мъртвата Лейди Ди (СНИМКИ)

Тя почина, а аз изживях най-големия кошмар в живота си - и двете бяхме забравени, проплака актрисата

61-годишната Шарън Стоун още предизвиква силни страсти не само сред мъжете, но и сред нежния пол. От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време тя издаде огромна интимна тайна.

Непосредствено след това тя скри шапката на всички и нагорещи мрежата с горещи снимки и видео, които от jenata.blitz.bg вече ви показахме. Но въпреки това Шарън успя и да шокира с визията си.

Сега обаче холивудската актриса издаде кошмарен детайл от миналото й. Не само това – тя се сравни с покойната британска принцеса Даяна.

15 ретро СНИМКИ на принцеса Даяна, които взривиха мрежата

„Бях една от най-горещите звезди на Холивуд. С принцеса Даяна бяхме толкова знаменити! Тя почина, а аз изживях най-големия кошмар в живота си. И двете бяхме забравени”, сподели Стоун.

През 2001 г. актрисата преживя кръвоизлив в мозъка. След инсулта тя задълго изчезна от екраните.

В интервю наскоро за Variety тя си спомни за онова време и неочаквано направи сравнение с покойната принцеса Даяна.

„Бях една от най-горещите звезди на Холивуд. С принцеса Даяна бяхме толкова знаменити! Тя почина, а аз получих инсулт. И двете бяхме забравени”, сподели Стоун.

Разкритие! Свидетели на катастрофата, погубила Даяна, видели нещо странно пред колата й

Тя била настанена в болница едва три дни след самия инсулт, когато вече не могла да търпи болката в главата. Взела си двегодишна отпуска, но възстановяването на здравето й отнело 7 години.

„Хората постъпиха жестоко с мен. Не мисля, че те са схващали колко опасен е инсултът за жената и какво е необходимо, за да се възстановиш след него… Трябваше да си заложа къщата. Загубих всичко, каквото имах, загубих своето място в бизнеса”, горчиво констатира звездата.

В интервюто Шарън Стоун призова всички жени да бъдат внимателни към здравето си.

„Ако болката в главата не ви минава, необходим ви е лекар. Попаднах в болницата едва на третия или четвъртия ден след инсулта. В такава ситуация повечето хора умират. Моят шанс да оцелея след операцията беше минимален. А месец след нея никой не знаеше дали ще успея да се измъкна”, заяви актрисата. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай