logo

Разкритие! Свидетели на катастрофата, погубила Даяна, видели нещо странно пред колата й

Разкритие! Свидетели на катастрофата, погубила Даяна, видели нещо странно пред колата й

Те се връщали от нощно пътуване по река Сена, когато видели разбития Mercedes S280, возещ принцесата

Двама свидетели твърдят, че смъртта на принцеса Даяна не е била инцидент и добавят, че два "тъмни автомобила" на местопрестъплението никога не са били проследени.

Американците Робин и Джак Файърстоун заявиха, че са видели колите, когато са влезли в тунела в Париж само няколко минути след фаталната катастрофа, която уби Диана, нейната любов Доди Ал Файед и шофьора Анри Пол.

Пожарникар проговори 20 години след катастрофата на Даяна и разкри последните й думи

Двамата твърдят, че многократно са се опитвали да кажат на полицията какво са видели, но твърденията им били толкова противоречиви, че френските и британските власти никога не са ги преследвали.

Файърстоун били на задната седалка на такси с техния 11-годишен син. Те се връщали от нощно пътуване по река Сена, когато видели разбития Mercedes S280, возещ принцесата. Робин, която сега е на 63 г., веднага забелязала, че две „официални“ коли са спрели пред Даяна.

"И до ден днешен изпъква в съзнанието ми. Не разбрах защо тези коли са там. Те не се връзваха със случилото се", казва Робин пред „Експрес“.

Описайки колите като "дори не черни, а тъмни", той добави: "Те просто бяха неловко паркирани и не си спомням някой да е бил в тях. Двете коли трябваше да се движат пред колата на Даяна.

Жесток гаф на Елизабет II шокира всички, кралицата погази важна традиция! (СНИМКИ)

Автомобилите били видени и от британския адвокат Гари Хънтър, който смята, че един от мистериозните превозни средства е „предпазвал“ друг, който би могъл да удари мерцедеса на Даяна.

Собствениците на предприятие Робин и Джак не осъзнавали, че жертвата е принцеса Даяна до следващата сутрин. Те веднага потърсили френски полицейски служител, на когото да докладват за мистериозните тъмни превозни средства, но по думите им полицаят ги отклонил, казвайки, че имат „достатъчно свидетели“.

Робин казва: "Бяхме зашеметени. Една от най-известните жени на света бе убита и те не искаха да говорят със свидетели".

През следващите няколко дни Файърстоун многократно се опитвали да дадат изявление пред полицията, но твърдят, че многократно им било отказвано.

Едва след появата на медиите те най-накрая били интервюирани. След дълги закъснения следователите заявиха, че ще приемат техните изявления. Но когато се провело разследване за смъртта на принцесата, двойката отново била върната.

Ясновидката на принцеса Даяна хвърли бомба с предсказание за Меган и Хари: До 6 години те ще...

Едва когато Върховният съд постановил, че разследването трябва да бъде изслушано от съда, двамата успели да се свържат със семейството на Файед и чрез техните законни представители били призовани да дадат показания.

"Ясно беше, че французите и англичаните не искаха да чуят показанията ми и трябва да попитате защо", казва Робин и добавя: "Не мисля, че смъртта на Даяна е случайност, а действията на властите ме карат да го вярвам и до ден днешен повече от всякога".

Джак се съгласи да каже, че „цялото нещо е за установяване“.

"Надявам се, че един ден, когато Уилям и Хари станат по-стари, те ще искат да поемат отговорност, за да разберат какво наистина се е случило с майка им. Ако беше майка ми, определено бих искал да знам. Надявам се някой ден да разберат истината", добавя той./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

потребител

потребител 25.05.2019 22:11

АХА, И БЕЗ ДА СЕ КАЗВА, ,КАКВОТО И ДА Е, СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ДАЯНА Е УБИТА.. ИМА ТОЛКОВА МНГОГО ИНФО, КАК ,ЗАЩО, И КОЙ.....

milena

milena 26.05.2019 0:04

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Тази история след всичко до днес

Тази история след всичко до днес 26.05.2019 0:35

е БЕЗИНТЕРЕСНА .........Имате си вече Хари с Мулатката ....или ви е малко ...?