logo

Шарън Стоун за ужасяващите последици от инсулта: Изгубих всичко!

Шарън Стоун за ужасяващите последици от инсулта: Изгубих всичко!

Периодът на възстановяване и завръщане към професията не е лесен за актрисата

През 2001 г. Шарън Стоун претърпява инсулт и, освен способността да се движи и говори нормално, тя загуби кариерата, дома, съпруга и попечителството над сина си.

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

В интервю за Variety актрисата разказа кой я е спасил, какво е общото между нея и принцеса Даяна и как да избегнем тежките последици от удара.

Периодът на възстановяване и завръщане към професията не е лесен за Шарън: „Хората се отнасяха с мен ужасно. От актьорите до съдията, който се произнесе по делото за попечителство... Не мисля, че някой е в състояние да разбере колко опасен е инсултът за жените и колко време отнема периодът на възстановяване. Отне ми седем години, за да го направя. “

През тези седем години Шарон трябва не само да се примири със загубата на кариерата и способността си да извършва прости действия, но и да преживее загубата на попечителството над сина си.

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Все пак в света има и добри хора - актрисата е спасена от ръководителя на LVMH Бернар Арно, един от най-богатите хора в света. 

„Бях толкова благодарна на Бернар Арно, че ме спаси, като ми предложи договор с Dior. Но трябваше да възстановя дома си. Изгубих всичко, което имах. Загубих кариерата си, а си бях извоювала прозвището "най-горещата суперзвезда", помните ли? Принцеса Даяна и аз бяхме толкова известни. И така, тя почина, а аз получих инсулт. И веднага бяхме забравени”, споделя Стоун.

Стоун участва в различни събрания, посветени на здравето на жените и по-специално на превенцията на мозъчните заболявания. Нейната задача е да привлече вниманието на възможно най-много хора към собственото им здраве.

Истината! Ето кое накара Джони Деп да обикне 35-години по-младата руска танцьорка

„Майка ми получи инсулт. Баба ми имаше инсулт. Получих масивен инсулт - и деветдневен мозъчен кръвоизлив. Ако имате много лошо главоболие, отидете на лекар. Отидох на лекар едва на третия или четвъртия ден след инсулта. Повечето хора умират до този момент. Моят шанс да оцелея беше равен на 1% - и след операцията лекарите още месец не бяха сигурни, че ще оцелея“, заключва актрисата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай