logo

Шаш в Нова тв: Богомил Грозев разкри пикантна тайна около Нора Шопова, не е за вярване какво носи най-отдолу синоптичката (СНИМКИ)

Шаш в Нова тв: Богомил Грозев разкри пикантна тайна около Нора Шопова, не е за вярване какво носи най-отдолу синоптичката (СНИМКИ)

В Нова телевизия вече е съвсем празнично. Коледното настроение е завладяло всички студия и коридори на медията. За това свидетелстват снимки на Богомил Грозев, които обаче разкриват и още един много интересен детайл. 

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме коя снимка на Маги Халваджиян шашардиса последователите и приятелите му в социалната мрежа. Показахме ви и какво неочаквано нещо направи Стефан, с която успя да нарани Гала

Водещият на новините Богомил Грозев издаде доста пикантерии от кухнята на медията, като показа любопитни кадри от студиото на "Здравей, България". Обектива на телефона му е хванал усмихнатите Виктор Николаев и Аделина Радева, но и колежката му Нора Шопова. Камерата е запечатала нещо много пикантно и необичайно, а именно - какво крие най-отдолу тя.

От кадрите става ясно, че брюнетката си пада по шарените чорапки и е заложила на такива с празничен и коледен десен за дните преди Рождество. Те са червени, с изобразени на тях коледни лампички, а на върха им имат помпони. 

Видимо е от снимките, че Шопова хич не се притеснява да се разхожда в този си вид из студиото на сутрешния блок. Усмивката е застанала на лицето й и буквално не може да слезе от там. Видно забавата в телевизията е огромна, а до Коледа има още време. В какъв ли вид ще се приведе синоптичката за празника, предстои да разберем. 

 

Коментирай

Ваника

Ваника 22.12.2018 11:40

Тоя Грозев ми е много противен.

Чикяр

Чикяр 22.12.2018 11:53

Ех... а можеше бельо да няма...

йокин

йокин 22.12.2018 12:13

Аз,мисля,че крие ПЕНИС.

ццц

ццц 22.12.2018 15:47

Виктор Николаев е много мазен и винаги с мръсна и зализана гадно коса. Нелицеприятен е!