logo

Щерката на Брус Уилис се пусна по бельо, за да... ВИДЕО 18+

Щерката на Брус Уилис се пусна по бельо, за да... ВИДЕО 18+

31-годишната актриса не за първи път качва подобни провокативни кадри в профила си в Инстаграм, но този път за всичко си има конкретна причина

Преди дни най-голямата дъщеря на холивудските звезди Деми Мур и Брус Уилис - Румър, подпали мрежата с горещи снимки и видео, на които позира по бельо.

31-годишната актриса не за първи път качва подобни провокативни кадри в профила си в Инстаграм.

Този път обаче всичко е за благородна кауза. 

Под снимката Румър написа дълъг текст, в който отбелязва колко е важно да обичаш себе си и да се приемаш такъв, какъвто си.  

Блондинка бързо и лесно свали 50 килограма и издаде тайната

Тя отбелязва, че има страшно много последователи в мрежата, които са много различни. Въпреки това всички те имат нещо общо, което ги обединява - желанието да бъдат перфектни. Но това няма да доведе до нищо, смята актрисата.

Не си струва да се търси определение за съвършенство в социалните мрежи, където фотошопът и скъпите пластики са в изобилие. 

"Искам да бъда максимално честна и открита с вас. Тази снимка можеше да скрие всичките ми недостатъци, но сега съм пред вас.

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Коремът ми ме дразни. Има дни, в които ръцете ми изглеждат просто огромни. А тези бедрата? Те просто ме убиват. Но никой не работи по-силно от тялото ми, а в отговор винаги получава само упреците ми", пише звездата. 

Във видеото, което се появи малко по-късно в профила й, актрисата е застанала пред камерата и показва тялото си от всички страни. Тя отбелязва, че за да може жените да се избавят от недостатъците си, трябва да хранят правилно и да спортуват, а всичко останало просто трябва да се приеме.

"Ако не се научите да се обичате, тогава независимо какво правите, винаги ще бъдете недоволни от себе си", убедена е Румър Уилис. /jenata.blitz.bg

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

а бе...

а бе... 06.06.2020 9:05

доста е грозновата !

мими

мими 07.06.2020 15:52

цялата е в лунички и с провиснали цици.....язък....