logo

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Младата жена започнала работа в местен пъб и тъй като храната за нея била безплатна, всеки ден обядвала и вечеряла фаст фууд

Млада британка свали 32 кг. с много необичайна диета, пише The Sun. Саманта Фриго започнала работа като мениджър в местен пъб и тъй като храната за нея била безплатна, всеки ден обядвала и вечеряла фаст фууд. 

"По онова време изобщо не ядях зеленчуци и плодове и не пиех вода", признава Саманта. В резултат на това теглото й стигнало до 92 килограма.

Две оръжия срещу връщането на килограми след диета

Тя непрекъснато била в лошо настроение и се чувствала изморена, дори и предишната нощ да се е наспала добре. 

Тогава Фриго осъзнала, че трябва да промени нещо.

Здравословните навици, които ни правят дебели

И се продължила на диета, която й позволявала да яде пица и паста почти всеки ден, но не надвишава определения лимит от калории.

Започнала да спортува и да ходи на фитнес пет пъти седмично. Намалила приема на газирани напитки и размера на порциите и напълно се отказала от вредната бърза храна.  

В първите дни изобщо не й било лесно, но след седмица се почувствала много по-весела и това я вдъхновило да продължи да се придържа към диета и активния начин на живот.

Всички я наричаха "грозна свиня", сега тя е истинска сексбомба СНИМКИ

За девет месеца Саманта успяла да свали 32 кг.

Въпреки че изглежда прекрасно, младата жена продължава да се придържа към диетата си. И се надява, че историята й ще вдъхнови много момичета с нейния проблем. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай