logo

Шокиращи СНИМКИ разкриха как би изглеждала принцеса Даяна на старини

Шокиращи СНИМКИ разкриха как би изглеждала принцеса Даяна на старини

Тя обикаляше сиропиталища, домове за възрастни хора и клиника за лечение на наркомани, за да прави добро

Принцеса Даяна почина преди 22 години в зловеща катастрофа. Един абсурден инцидент на пътя прекрати живота й и дните й на тази земя.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

За много хора Лейди Ди остана олицетворение на красотата и добротата.

Лекарите буквално онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Даяна се занимаваше с благотворителност, тя помагаше на болни и изоставени деца и с това успя да влезе в сърцата на милиони хора.

Тя обикаляше сиропиталища, домове за възрастни хора и клиника за лечение на наркомани. Даяна искаше да помогне на всички на този свят.

Дълбоките бръчки изчезнаха от лицето ми след тези домашни подмладяващи процедури

Принцесата прекара живота си в правене на добри дела и помощ на нуждаещите се, освен това успя да склони много от влиятелните си и богати приятели да се включат в каузите, които тя подкрепя.

43-годишна дизайнерка сложи в малкия си джоб всички тийнейджърки! Тайната й за вечна младост се крие в...

Даяна бе обожавана както от всички жители на Великобритания, така и от хора по целия сят. В очите им тя е била най-добрата във всичко, с което се заеме. В допълнение към това идва и трагичният й брак.

Тя е на 54, а на лицето си няма и една бръчка! На красотата й завиждат дори 25-годишните и всичко се дължи на...

Нека не забравяме, че скоро след сватбата тя разбрала, че съпругът й – принц Чарлз, има дългогодишни отношения с друга жена – сегашната му спътница Камила.

Оскръбена от всичко това, Даяна намира утеха в соя инструктор по езда. Бракът й е бил наистина обречен, а след него последва и скандален развод, който бе тема номер едно във всички медии по целия свят.

Дори и по време на тези трудности и развода си Даяна не преставаше да помага на бедните и нуждаещите се. Тя остана мила, но и безспорно невероятно красива жена.

Е, нека видим как би изглеждала тя сега, в своята старост. Ако бе доживяла до стари години, ето каква щеше да бъде визията й./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай