logo

Тайната падна! Ето с какво Меган Маркъл е пленила сърцето на принц Хари

Тайната падна! Ето с какво Меган Маркъл е пленила сърцето на принц Хари

Под влияние на силния характер на жена си внукът на Елизабет II дори се отказа от кралските си задължения и напусна Великобритания

Принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските си задължения в желанието си да бъдат независими, но причината за неочаквания им избор може да се крие много по-дълбоко.

Няколко месеца преди двойката да обяви решението си, по-малкият внук на Елизабет II написа писмо до Daily Mail с молба да спре да пише подигравателни статии по адрес на съпругата му, за да не свърши и тя както майка му Даяна.

По думите на бившия иконом на покойната принцеса - Пол Барел, истинската причина Хари да обича толкова много съпругата си е, че в нея той е видял собствената си майка.

Екстрасенсът на Даяна предупреди за огромна опасност, надвиснала над принц Хари

"Хари се ожени за Меган, защото тя прилича на Даяна. Това са онези жени, които винаги ще отстояват това, в което вярват и нищо не е в състояние да ги откаже", отбелязва икономът в коментар за Closer. 

По думите му, въпреки приликите помежду си, Меган и Даяна не биха могли да бъдат най-добри приятелки, тъй като това би било сблъсък на две силни и независими жени с различен поглед върху живота.

"Това щеше да е битка между образа на Меган и образа на Даяна", подчертава Пол.

Меган Маркъл принуди Хари и Уилям да потъпчат клетва, дадена на принцеса Даяна

Според Барел основната разлика между двете дами е, че Меган се разбира по-добре с медиите и знае как да работи с тях, тъй като преди брака си с Хари тя вече беше в центъра на вниманието.

"Мисля, че основната разлика между двете е, че Меган има план за работа с журналистите, докато Даяна казваше това, което мисли, от сърце", добавя той.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  

  

Коментирай