logo

Тези СНИМКИ на принцовете Уилям и Хари и съпругите им изплашиха целия свят

Тези СНИМКИ на принцовете Уилям и Хари и съпругите им изплашиха целия свят

Просто не е за вярване как едни обработени фотоси могат да променят всичко

Кралското семейство на Великобритания вълнува не само поданиците на Острова, но и целия свят. Всеки член на знатната фамилия е следен зорко, а пикантни фотоси на кралските особи винаги предизвикват силен интерес.

Последните СНИМКИ на британското кралско семейство издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че в нещо ужасно се случва в британското кралско семейство, а една снимка доказа какво е то.

В началото на 2019 година от jenata.blitz.bg разпространихме пикантни и уникални фотоси на членовете на знатната фамилия на Великобритания. Интересното при тях бе, че снимките показваха всички принцове и принцеси, че и самата кралица Елизабет в доста необичайни ситуации, в които никой преди това не ги бе виждал.

Но сега се появиха още по-скандални снимки на членовете на кралското семейство.

Те са „продиктувани” от една щура мода, която през последните седмици завладя всички и заради която Инстаграм се наводни със снимки на прочути личности, минали през „възрастовия филтър” на приложението FaceApp, показващи как ще изглеждат те след десетки години.
 
Затова от jenata.blitz.bg подбрахме снимките на семействата на внуците на кралица Елизабет II - Уилям и Хари, и техните съпруги Кейт и Меган. 

Вижте на кои от тях годините им тежат най-много. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Принц Уилям

Кейт Мидълтън

Принц Хари

Меган Маркъл

 

Коментирай