logo

Трогателно писмо на принцеса Даяна до синовете й отпреди 24 години разтърси мрежата

Трогателно писмо на принцеса Даяна до синовете й отпреди 24 години разтърси мрежата

Преди няколко дни икономът й Пол Бърел публикува в Инстаграм черно-бяла снимка с прикрепена към нея бележка

Бившият иконом на Даяна - 60-годишният Пол Барел, публикува в своя Instagram неизвестно досега трогателно писмо на принцесата до синовете й Хари и Уилям. 

Британецът работи за Даяна 10 години до трагичната й смърт през 1997 година. След инцидента той често говори за живота в кралското семейство и издаде няколко книги с мемоари.

Шокиращо разкритие: Не Даяна е трябвало да стане принцеса на Уелс, а... СНИМКИ

Преди няколко дни Бърел публикува в мрежата черно-бяла снимка на лейди Ди и нейните малки синове с прикрепена към нея бележка.

"Когато Хари, Меган и Арчи започват новия си живот, си спомням трогателните думи, които принцеса Даяна написа преди много години.

Меган Маркъл заряза Хари и хукна да си търси работа! Херцогинята преговаря с...

Това са думите на майка за безусловната любов, които днес са толкова уместни, както когато ги е писала, преди повече от 24 години ", пише бившият иконом и цитира думите на лейди Ди.

"Обичам момчетата си до смърт и се надявам, че засетите от мен семена ще пораснат и ще донесат необходимата сила, знания и стабилност".

По-рано Пол Барел защити решението на принц Хари и Меган Маркъл да напуснат кралското семейство и разкритикува атмосферата в знатната фамилия.

СНИМКА на Меган Маркъл с друг мъж взриви мрежата

"Бъкингамският дворец е минно поле за всеки, който за пръв път отиде там. Хората, поставящи капани, не бяха много мили към това младо момиче, което дойде в този нов за него свят.

Кой иска да стане част от такова семейство?", попита пламенно Барел в едно свое телевизионно участие. 

На страницата си в социалната мрежа той публикувана и снимка на малкия принц Хари с майка му. Под архивната фотография Пол изрази своята подкрепа към херцозите на Съсекс. 

"Мислите ми бяха с Меган и Хари, когато направиха огромната крачка към новия си живот. Мислех и за принцеса Даяна и си зададох въпроса какво би си помислила тя. Дълбоко в душата си зная, че повече от всичко тя би искала Хари и Меган да са щастливи.

Меган Маркъл успя да разстрои кралицата, вече е херцогиня нон грата

Вчера намерих писмо, което принцесата ми написа преди много години и една строфа сякаш изскочи от редовете. "Щях да гледам напред, щях да се смея, да обичам и да живея".

Чувствам, че това са правилните думи, за да пожелая на Меган, Хари и Арчи всевъзможно щастие в Канада и извън нея", написа бившият служител на принцесата на Уелс. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Жена

Жена 02.02.2020 12:28

Чудесно послание от една чудесна жена..И аз пожелавам на красивата двойка щастие и любов!