logo

Удар: Гала стана жертва на гнусна измама

Удар: Гала стана жертва на гнусна измама

Водещата на "На кафе" се оплака в ефир за кошмара си

Гала е станала жертва на отвратителна измама. Водещата на "На кафе" показа своя снимка в ефир и се оплака, че в интернет се вихри нова измама, в чийто център е именно тя. 

Помните ли Зара от "Биг Брадър"? Застигна я кошмар

Чаровната блондинка реши, че е редно да предупреди всички зрители и нейни почитатели от ефира на Нова телевизия, за да не се подведат по скандалната измама, която дере с пари. 

Тя дебело подчерта, че освен финансовия аспект, стои и здравословния, като разкри, че може да има пагубни и фатални последствия за хората които се подведат по престъпната схема. Тя повдигна завесата и за това как точно е направена шашмата. 

Блондинката обясни, че е била открадната нейна снимка, на която хапва макадамия, а на мястото на ядката с фотошоп е сложено хапче за отслабване.

Дони изби рибата с интимна СНИМКА

"Най-ужасното е, че това не са неща, които са в аптечната мрежа. Не са безопасни, никой нищо не знае. Никога не съм рекламирала препарати за отслабване!", започна да говори водещата. 

Тя бе меко казано бясна, а в нейния тон влязоха и останалите панелисти от сутрешното шоу по Нова телевизия./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

dsa

dsa 10.01.2022 13:51

oshte stava gala

шами

шами 10.01.2022 16:10

И колежката и АНИ САЛИЧ -ЦАЦАРОВА и измамена жестоко от СОТИР ЦАЦАРОВ ,че ще се ожени за нея и ще и плати апартамента но се е объркала тотално

Бля бля

Бля бля 10.01.2022 21:11

Дърта кранта

.....

..... 11.01.2022 5:55

русата кобила винаги може да отнесе две три надупвания...