logo

Вдовицата на Шарлопов направи голяма промяна! Вече не е… (СНИМКИ)

Вдовицата на Шарлопов направи голяма промяна! Вече не е… (СНИМКИ)

Измина малко повече от година откакто бизнеменът Стефан Шарлопов издъхна внезапно в съня си. Кончината му потресе не само голямото му семейство, но и цяла България.

Към края на февруари месец тази година вдовицата му Бояна Шарлопова направи нещо, заради което цялата мрежа изпадна в ступор и се питаше да не би нова трагедия да е сполетяла семейството на починалия милионер.

От jenata.blitz.bg припомняме, че малко след това красивата блондинка сподели нещо уникално за дъщеря му Ева.

Непосредствено преди това пък от jenata.blitz.bg ви показахме как щерката на покойния Шарлопов изненада всички майки с това, което написа.

Но сега от jenata.blitz.bg видяхме, че вдовицата на бизнесмена направи голяма промяна.

Ослепителната красавица Бояна дълги години бе блондинка. 

Преди дни от jenata.blitz.bg забелязахме, че тя смени профилната снимка в личния й фейсбук профил. От фотоса стана ясно, че вдовицата на Шарлопов вече не е с толкова руса коса. Бояна смело е потъмнила косата си. Промяната в Бояна се харесва на всичките й онлайн приятели, които я окуражават за новата прическа и й обясняват колко още по-красива е станал.

Вчера пък Бояна показа как е прекарала един от почивните й дни. Тя сподели снимка, над която написа „Днес нека изберем да сме добри! Злото се побеждава само с добро. Нека да имаме вяра в любовта. За всеки от вас една прегръдка от мен. Хубав ден, приятели!!!”.

Къща, построена от Шарлопов, е сред най-желаните в света, продава се за 1,4 млн. евро! Ексклузивни СНИМКИ

Вдовицата на Шарлопов не сподели къде точно е правена снимката, но по всичко личи, че е на един от големите ни зимни курорти. Какво винаги Бояна изглежда усмихната и красива. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

ааааааааа,

ааааааааа, 24.03.2019 14:58

апетитна хапка за млади еб.чи и дърти мангизлии.

Исаев

Исаев 24.03.2019 15:05

Хубавото си е хубаво ,но и умно, така че е желана партия.На когото се падне да му е честито ,благородно му завиждам.

Бояна

Бояна 24.03.2019 15:11

Когато пишете за някого е редно да знаете името му поне,а то е БОЯНА.

.....

..... 24.03.2019 16:51

Изглеждала усмихната ! ! ! Защо ли, сигурно от факта, че се е отървава от някой и е придобила нещо голямо материално само за нейно ползване ? ! ! ! Е кой разбрал, разбрал, да му мислят старите, богати мъже с болни сърца.

Uju

Uju 24.03.2019 17:00

Ейй, много сте отворени, бе! Познавате ли момичето или само лакърдии, да минава времето! Айде вдяка жаба в гьолчето, бързо, бързо и по тихичко!

Бате Гойко

Бате Гойко 24.03.2019 20:02

Още една весела вдовица!

taka e

taka e 25.03.2019 19:43

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz