logo

Виктория Бекъм сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар: Простреляха ме в корема! Мислех, че съм мъртва, но… (СНИМКИ)

Виктория Бекъм сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар: Простреляха ме в корема! Мислех, че съм мъртва, но… (СНИМКИ)

Известната певица от нашумялата преди време група Спайс Гърлс (Spice girls) направи шокиращо разкритие. 44-годишната съпруга на футболната звезда Дейвид Бекъм направи кошмарното разкритие в своята автобиография „Научи се да летиш“ (Learn To Fly).

В книгата тя описа подробно как е била простреляна с куршум в корема. 

Всичко това е станало на Британските награди през 1997 година, когато тя и групата й получили голяма награда.

Ледената кралица Виктория Бекъм направи нещо, което шокира мнозина и ги остави без думи (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Медиите така и не разбраха какво се станало. На следващия ден имаше снимки, на които се вижда как плача. Всички написаха, че е от щастие, а така и не разбраха какво действително се случи и защо плачех“, призна Виктория.

Някогашната певица призна, че дълго преди самите награди тя и съпругът й били с охрана. „Това се наложи, тъй като получавахме ужасно много заплахи. Те бяха брутални. Една дори гласеше директно, че ще ме убият и че това ще стане именно на наградите, които се състояха на 3 март 1997 година“, спомня си Виктория Бекъм.

„Извикаха ни на сцената. Аз бях супер притеснена, а момичетата до мен не знаеха за случващото се. В този момент чух шум като от изстрел. Бях сигурна, че са ме простреляли. Инстинктивно се хванах за корема. Сълзите ми бликнаха изведнъж“, разказа с ужас Пош Спайс.

„Бях сигурна, че съм мъртва. Обаче не усещах болка. Нямаше и кръв. А хората около мен сякаш бяха спокойни“, продължи разказа си тя.

Неподозирани факти и много модни СНИМКИ на Виктория Бекъм

„Залата на наградите бе покрита с балони. Излезе, че точно в този момент един от тях се спукал. Бях обаче толкова притеснена от заплахите, които получавахме, че реших, че някой е изпълнил заканата си да ме убие. Отне ми време да разбера, че куршумът и изстрела са само в моята глава. Тогава Уил Смит дойде на сцената и ни представи наградата“, призна си съпругата на Дейвид Бекъм.

Неочакваните си признания тя направи докато бе в Ню Йорк. Там дизайнерката отново блесна с ослепителна визия.

Звездата на „Спайс Гърлс“ прикова вниманието към себе си с маслинено-зелен боен костюм, украсена със стилен и изпъстрен колан, който се бе врязал в тънката й талия.

Тя шпореше по улиците на Голямата ябълка в чифт остри ботуши.

Майката на четири деца бе събрала всичко необходимо в стилната си дамска чанта, а лицето си опитваше да скрие с големи слънчеви очила. 

След това тя се отправи към близкия фризьорски салон.

Докато Виктория се разкрасяваше съпругът й Дейвид бе завел най-малкото им детенце – Харпър, на ски. Двамата видимо много се забавляваха, което си личеше от снимката, която споделиха в социалните мрежи.

Малко по-късно към тях се присъединиха и останалите деца. / jenata.blitz.bg

Коментирай

вижте тук

вижте тук 01.12.2018 0:06

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz