logo

Неподозирани факти и много модни СНИМКИ на Виктория Бекъм

Неподозирани факти и много модни СНИМКИ на Виктория Бекъм

Първите ни спомени за Виктория Бекъм са свързани с това как тя носи мини рокли на Gucci и винаги позира по-суетно от останалите момичета от Spice Girls. Posh-облеклата на Виктория винаги се различаваха от тези на останалите в групата.

Нещата не са се променили през годините – модата заема още по- голяма част от живота на госпожа Бекъм. Нейният стил и професионални успехи претърпяха много промени.

И ако другите момичета вече не присъстват в публичното пространство, то историята на Виктория е пълна с интересни факти.

 


Tour-Costume-One-Victoria-Most-Memorable-Maternity-Looks

 


Виктория Бекъм е кралица на успешните изкачвания по стълбицата на успеха. А всичко започва от родната ѝ Великобритания. На снимката по-горе, по време на концерт през 1998 година, Виктория вече е бременна с първия си син Бруклин Бекъм.


She-Designed-Rock-Republic

 


Преди да основе своя лейбъл, тя работи в колаборация с марката Rock&Republic и японската модна компания Smantha Thavasa за създаване на серия дамски чанти и аксесоари.


She-Face-Rocawear-2003

 


През 2003 година тя става лице на Rocawear.


She-Walked-Roberto-Cavalli-Runway-Milan-Menswear-Week

 


Няколко пъти е дефилирала в ролята на модел, а сред най-запомнящите се появи са за Roberto Cavalli.


Fact-She-Named-Style-Ambassador-Roberto-Cavalli

 


Тя е била обявявана за посланик на стила на Roberto Cavalli.


Posh-Actually-Stands-Something

 


Преди да създаде едноименната си марка, тя пуска лейбъла DVB Style – име, което комбинира символите на имената на Дейвид Бекъм и нейното.


2007-Usando-Roland-Mouret-para-a-apresentação-de-David-Beckham-ao-LA-Galaxy

 


Розовата рокля на дизайнера Roland Mouret, с която тя се появява на пресконференция на отбора на съпруга си, става една от най-популярните визии на Виктория в публичното пространство. Именно този момент поставя Roland Mouret в големия моден епицентър.


Victoria-Launched-Victoria-Beckham-Womenswear-2008

 


Виктория създава своята модна линия Victoria Beckham през 2008 година. Първите си колекции тя показва пред отбрана публика и пред няколко модни редактора. Всички стъпки в модния свят тя прави изключително внимателно и с малки стъпки.


Victoria-Doesnt-Use-Fur-Her-Collections

 


Своя бизнес тя допълва с електронен магазин през 2013 година. И познайте какво! Има доставки и до България.


Victoria-Beckham-Fashion-Facts

 


BBC Radio поставят Виктория Бекъм в списъците със 100-те най-влиятели жени във Великобритания през 2013 година.


She-Been-Longtime-Lover-Shoes

 


Виктория Бекъм не използва естествена кожа в своите колекции. И в последните години не носи аксесоари и дрехи от такава.

Източник: fashioninside.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 08.08.2018 14:25

И къде са многото снимки? Ние една не излиза, близачи! Махнете го тоя, дето ви прави сайта, и си намерете някой нормален айтишник - да разбира поне от елементарни неща!