logo

Жесток скандал тресе кралското семейство,. принц Хари и Меган Маркъл напускат двореца!

Жесток скандал тресе кралското семейство,. принц Хари и Меган Маркъл напускат двореца!

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще се преместят от двореца в Кенсингтън и ще се установят в резиденцията на кралското семейство на „Фрогмор Хаус“, недалеч от замъка Уиндзор.

Само преди няколко дни от jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са премълчаваните тайни във връзката на британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Безсъмнено всички сме свикнали да виждаме представителите на кралското семейство на Великобритания винаги с безупречен вид, усмихнати, щастливи и задружни.

Доказателство за това са и последните снимки на кралското семейство, които обаче издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им.

Днес ще ви разкрием още прелюбопитни неща за членовете на кралското семейство и отношенията помежду им. Преместването на Хари и Меган е планирано за началото на 2019 година.

Според изданието The Sun причината за преместването на херцога и херцогинята на Съсекс нежеланието им да съжителстват с Кейт  и Уилям. Според източници на медията между двамата принцове е възникнало напрежение.

„Те се нуждаят от повече пространство и се надяват, че къщата на „Фрогмор“ ще бъде готова, преди бебето да се роди“, коментират източниците на The Sun.

Двойката очаква първото си дете следващата пролет. принц Хари и Меган се ожениха в параклиса на територията на замъка Уиндзор през месец май.
 
Замъкът Уиндзор е на около 32 км западно от централен Лондон.
 
Хари и Меган живеят в двореца Кенсингтън, откакто оповестиха годежа си миналата година.
 
Замъкът Уиндзор е специално място за техни кралски височества и те са признателни, че официалната им резиденция ще е именно там, се казва в комюнике на двореца.
 
Замъкът Уиндзор е сред любимите резиденции на кралица Елизабет Втора.

Коментирай

Недоумяващ

Недоумяващ 24.11.2018 20:44

Да имаме проблемите им......

Тия не разбраха ли,

Тия не разбраха ли, 24.11.2018 23:47

че не са интересни? Уйлям и Кейт са първенците.

мив

мив 25.11.2018 1:39

новата се пощи и сипе косми навсякъде, затова ги гонят.

Павел

Павел 25.11.2018 9:52

И къде беше "жестокия" скандал? Съжалявам че пак се вързах и отворих да прочета.

И сега, какво,

И сега, какво, 25.11.2018 18:06

кралицата спира да ги кърми?