Журналистка скандално: Това е главният враг на принц Хари в кралското семейство

Журналистка скандално: Това е главният враг на принц Хари в кралското семейство

По думите на Петронела Уайът, основното зло изобщо не е херцогът на Съсекс

По време на последното си посещение във Великобритания миналия месец принц Хари така и не успя да се види с баща си Чарлз III.

Официалната версия за провалената среща е натовареният им график. Запознати обаче са убедени, че истинската причина е съвсем друга! 

Журналистката Петронела Уайът, която е приятелка на кралица Камила, сподели пред Daily Telegraph, че дългоочакваното примирие не се е случило заради принц Уилям. И подчертава, че основното зло изобщо не е принц Хари.

Скандал с мирис на дрога удря принц Хари, срамът е огромен

По думите й именно по-големият син на краля е основната пречка пред завръщането на херцога на Съсекс в кралското семейство.

Уайът твърди, че братът на Хари е върл противник на самата идея за помирение. В същото време кралят, по думите й, би се радвал да види децата заедно. 

"Хората се заблуждават за Уилям и Хари. С Уилям беше трудно да се работи и Уилям беше този, който пречи на баща си да се помири с Хари", казва тя. 

В същото време познат на Уилям потвърди пред ​​Daily Beast, че в твърденията на журналистката има доза истина. 

"Тъй като Уилям е толкова враждебен към Хари, е малко вероятно Чарлз да успее да постели червения килим и да покани Хари и децата в Балморал за лятната ваканция - колкото и да му се иска", заявява той. 

Любовницата на принц Уилям каза цялата истина за аферата си с бъдещия крал

Приятел на самия крал на Великобритания пък отбелязва пред Daily Beast, че все има още едно обстоятелство, което спъва връщането на Хари в семейството.

По думите му, Чарлз III не е харесал начина, по който съпругата му Камила е описана в мемоарите на по-малкия му син. Той не изключва кралят да избягва срещите с Хари именно заради тази обида. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай