logo

7 неща, които издават, че една жена е мърла

7 неща, които издават, че една жена е мърла

Дали сте попаднали на чистница или истинско бедствие, ще разберете в следвщите редове

Всяка дама има различни разбирания за чистота и въобще няма да преувеличим, ако кажем, че има някои представителки на нежния пол, които меко казано могат да бъдат наречени мърли. 

Тези неща в жилището издават вашите недостатъци

Как обаче да познаете дали една жена е такава?

В следващите редове ще ви разкрием 7 признака, по които с лекота може да разберете, че една дама е ужасна домакиня. Естествено, ако тя не умее да поддържа дори жилището си чисто, какво остава за хигиената и въшния й вид.

4 неща в дома ви, които ви разболяват

Кухненската мивка
Експерти казват, че мивката в някои домове може да е дори по-мръсна о тоалетната чиния. По краищата й може да има остатъци от храна, съчетани с мръсни съдове - това е перфектната среда за бактерии. Оказва се, че това място дори може да е източник на салмонела и Escherichia coli.

Лекари препоръчват миенето на мивката да става с разтвор от хлор. Сменяйте гъбата за миене на чинии колкото е възможно по-често. 

Пералня
Точно така - влагата често остава вътре в нея, След измиване може да се съберат коса, конци и дори слуз в барабана. За да избегнете това е важно да пускате пералнята с празен барабан, като използвате специални почистващи препарати.

Вентилационни решетки
Обикновено такива има в кухнята, тоалетна и банята. Когато чистят, мърлявите домакини забравят да обърнат специално внимание на тези неща, а това допринася за разпространението на микроби из помещенията. 

Задължително трябва да знаете тези неща при чистенето на дома, могат да ви струват здравето и живота (СНИМКИ)

Ключовете на лампите
Много дами, които всъщност са лоши домакини, забравят да почистят старателно ключовете около лампите. Когато тръгнете да светвате нещо, може да забележите леки кафеви петна върху ключа или там, където реално не бива докосван.

Дръжки на врати
Положението при тях е идентично. Много дами, чиято силна страна не е чистенето и хигиента, забравят именно за тази част от жилището, а гостите могат с лекота да видят петната по дръжките.

Важно е дамите да използват дезинфектанти и антибактериални кърпички, с които да минават тези участъци.

Бързо се отървете от тези неща в дома си, блокират паричната енергия!

Поставка за четка за зъби
Ако случайно баня и тоалетна са в едно помещение, то ще може да погледнете идеално каква е хигиената в това толкова важно за всяка дама помещение. Плесените могат да съдържат ешерихия коли и могат да живеят именно в зоната при четките за зъби.

Добре е четката да се държи в затворена кутия и домакинята да се откаже от използването на чаши.

Дистанционно
То е в контакт с ръцетe на хората много често, но е и отлична почва за размножаване на бактерии. Ако между копчетата установите мръсотия, бягайте далеч. Попаднали сте на дама, която не обича да чисти нещата в детайли и действа като "кучето с опашката"./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

майка му стара,Блиц

майка му стара,Блиц 02.06.2020 13:49

Много сте зле!Ама много!

firebg

firebg 02.06.2020 17:46

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

validation string

validation string 02.06.2020 20:07

Обикновено ако имате извънбрачна връзка, задължително трябва да използвате лични предпазни средства. За да предпазите света.

Петкан

Петкан 03.06.2020 0:18

Бля-Бля! Общи приказки и глупави твърдения!

ахам

ахам 03.06.2020 16:11

мърла е тази дето не си подмива котето редовно, другото са празни фриказки на вятъра

holandka

holandka 04.06.2020 11:13

Защо точно дамите трябва да вършат това? Мъжете също могат да чистят. В нашия дом е така.

Врачанка

Врачанка 12.06.2020 17:36

И защо само жената да е отговорна за хигиената в дома, а мъга къде е в цялата система. Или той е само консуматор, а жената му е безплатна прислужница

Жоро

Жоро 17.06.2020 23:33

До "Холандка" и "Врачанка". Един мъж е мъж, когато е Лъв! Никоя от жените не харесва палета. А защо си ги пожелавате ... ? /палетата де/