logo

Баща на 3 деца си направи ДНК тест и животът му се преобърна на 180 градуса

Баща на 3 деца си направи ДНК тест и животът му се преобърна на 180 градуса

Случаят на Чен предизвика бурна дискусия в мрежата, където хората разпънаха на кръст половинката му

Жител на китайската провинция Дзянси реши да се разведе със съпругата си след 16 години брак, след като разбра, че през цялото време е отглеждал чужди деца, съобщава South China Mornint Post.

За да издържа семейството си, 45-годишният Чен работел далеч от дома и рядко виждал любимите си жени.

Първоначално той не подозирал, че половинката му кръшка, тъй като двамата общували по телефона. В началото на годината обаче тя започнала да избягва обажданията му и заявила, че не иска да работи от вкъщи. Китаецът се усъмнил и решил да я проследи през GPS-а на телефона. 

Мъж разреши на жена си да му изневерява, последвалото го накара да...

Така разбрал, че вместо вкъщи при децата, съпругата му е в хотел в източната част на страната. А когато отишъл там, за да види какви ги върши, я заварил с любовника й.

Въпреки тежкия удар, първоначално Чен бил готов да прости предателството. След това размислил и решил да си направи тест за бащинство. Резултатите от ДНК изследването показали, че бащата на най-малката му дъщеря е друг човек. Китаецът преглътнал и това и решил да запази семейството си. 

Намеренията му обаче се променили, когато направил нов ДНК тест за другите си две дъщери. Оказало се, че и те не са негови деца. 

След това шокиращо откритие невярната му съпруга избягала. А когато журналистите успели да я открият и интервюират, тя заявила, че не смята поведението си за изневяра.

"Не мисля, че съм му изневерила. Наистина ли биологичното родителство е толкова важно? Двойките, които не могат да имат деца, ги осиновяват и това е добре", казала тя в своя защита и подложила на безпощадна критика мъжа си заради решението му да се разведе с нея. 

Жена изневери на мъжа си с над 300 любовника, последвало е шокиращо! 18+

Случаят на Чен предизвика бурна дискусия в мрежата. В интернет хората разпъват на кръст шавливата китайка заради неуважението, което е проявила към съпруга си.

"Колко беше разстроен този мъж! Психично болна ли е тази?", "Чен може да получи обезщетение, ако се обърне към съда. Но как ще излекува разбитото си сърце след 16 години?", пишат те. /jenata.blitz.bg  

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Tupac

Tupac 25.06.2022 14:23

Zapomnete ot kurvi hair nqma

Цун Кай Уй

Цун Кай Уй 26.06.2022 9:57

Курвиииииииииии мретеееееееееееее в бедност и мизерияяяяяаа

Бай Петко

Бай Петко 26.06.2022 10:35

В кйтаи има политика едно семейство едно дете

Шавливата китайка

Шавливата китайка 26.06.2022 15:13

Най обичам да ми цепят сливата............а тройките ги обожавам

.......

....... 26.06.2022 16:23

Ми що си прави тестове?! Щеше да има здраво семейство и четвърто и пето и.... дете без да си дава труд.