logo

Обляна в сълзи Кейт възкреси лейди Ди на погребението на принц Филип СНИМКИ

Обляна в сълзи Кейт възкреси лейди Ди на погребението на принц Филип СНИМКИ

Херцогинята на Кеймбридж не сдържа мъката си, но се появи в повече от ослепителна визия

В събота цяла Великобритания потъна в скръб. Причината бе погребението на съпруга на кралице Елизабет II принц Филип. От jenata.blitz.bg припомняме, че на траурната церемония се случи нещо, което никога досега кралицата не бе правила.

На погребението присъстваха само членове на британското кралско семейство. 

Повечето погледи бяха приковани към опечалената съпруга на принц Филип, която загуби любимия си след 73 съвместен живот. Кралицата пристигна на погребението на мъжа й с кола, в която компания й прави една от придворните дами (място, което обикновено заемаше покойният Филип).

Най-тъжните кадри от погребението на принца сякаш бяха тези, на които кралицата седи напълно сама в катедралата, където бе положено тялото на съпруга й.

Но погледите прикова и съпругата принц Уилям – Кейт Мидълтън.

Тя се появи за погребението на принц Филип в компанията на съпруга си, а внимание привлече специалното ѝ бижу. Оказа се, че то има много скрити знаци, свързани с опечалената кралица Елизабет II и покойната принцеса Даяна.

Не само това – Кейт не успя да сдържи сълзите си от кончината на дядото на съпруга й, с когото бяха в отлични отношения, и избухна в сълзи.

Докато херцогът на Кеймбридж беше заменил военната униформа с костюм, херцогинята носеше рокля на марката Rouland Mouret в черно. 

Визията ѝ беше завършена с обувки на ток, фасинатор с мрежа и огърлица, комбинирана с перли и диаманти, която се оказа с особено значение за случая.

Бижутери обясниха, че колието е четириредна японска огърлица от личната колекция бижута на кралица Елизабет. Твърди се, че е подарък от японското правителство и е изработена от „най-добре култивираните перли“.

Кейт Мидълтън носи огърлицата на вечеря по случай 70-годишнината от сватбата на Елизабет Втора и принц Филип през 2017 г.

Кралицата за първи път дебютира с бижуто през 80-те години, и то на вечеря, посветена на 70-ия рожден ден на бившия премиер Маргарет Тачър в Лондон през 1995 г. Елизабет Втора го заема и на принцеса Даяна за един от първите ѝ кралски ангажименти.

Макар да запази хладнокръвие по време на самата служба в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор, херцогинята на Кеймбридж си позволи слабост извън храма. 

Камерите заснеха Кейт Мидълтън да попива очите и лицето си с кърпичка, а веднага след това Софи, херцогинята на Уесекс, положи успокоително ръка на гърба ѝ. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Абе

Абе 19.04.2021 9:38

Много красива и стилна херцогиня.

Ggj

Ggj 19.04.2021 9:56

Чуждопоклонници, облизахте гъзовете им отвсякъде какво само пишете за тия изедници и рептиликръвопийци . Подлоги Всички там да измрат по бързо

Корни

Корни 19.04.2021 11:28

Изглежда тъжно и зловещо. Човекът си заминава - дрънкулката остава.

Никой

Никой 19.04.2021 16:57

Добре, че нямаме никакви проблеми, та се занимаваме с тоалетите, "сълзите" и букетите на английското кралско семейство. А на принца , "мир на праха му", както за всеки друг човек.

Непозната

Непозната 19.04.2021 17:24

СТИЛНА И ПРОТИВНА

Аз Варна

Аз Варна 30.04.2021 17:24

Двулична позьорка.