logo

Известна културистка се ожени! Ето как изглеждаше необикновената булка СНИМКИ

Известна културистка се ожени! Ето как изглеждаше необикновената булка СНИМКИ

Габриел стана известна в родния си край заради постиженията си като борец, но несъмнено бракът й даде много по-голяма популярност

За любовта няма граници. Габриел Лемос Гарсия, деветкратнa шампионка по джиу-джицу, е отлично доказателство за това.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

33-годишната спортистка срещнала своята сродна душа, треньора Бруно Алмейда, на една от тренировките и двамата веднага се влюбили. След две години те решили да узаконят отношенията си. 

Сватба без граници

Двойката, без да се притеснява от нестандартния външен вид, отиде до олтара. Журналистите веднага заобиколиха булката и младоженеца. Новината за сватбата им веднага се разпространи из интернет, тъй като Габриел стана най-мускулестата булка.

Габриел стана известна в родния си край заради постиженията си като борец, но несъмнено бракът й даде много по-голяма популярност, тъй като рядко се вижда бяла рокля да бъде облечена не от нежно и миниатюрно момиче, а от цяла "мускулна планина".

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

Всяка снимка показва, че влюбените Габриел и Бруно наистина се радват взаимно по време на церемонията. Младоженецът изобщо не се притеснява, че съпругата му е по-висока и по-едра от него. В крайна сметка главното е, че се обичат. Височината на булката е около 1,90 метра а теглото й е около 93 килограма.

Историята на Габриела и Бруно доказва, че силата на любовта надхвърля онова, което човек може да си представи. Тези влюбени успяха да отхвърлят всички стереотипи на обществото и да преодолеят всички препятствия по пътя си. За тях няма значение какво мислят другите.

Реакции в обществото

Потребителите в социалните мрежи, разбира се, подкрепиха двойката и й пожелаха щастие. Основното в семейството е любовта и разбирането и точно това пожелават техните абонати на младите. Сватбата им беше много нежна и красива. Булката всички сияеше от щастие, а усмивката не слизаше от лицето й.

Тя е намерила щастието, а любовта нахлула в живота й неочаквано и обединява сърцата на двамата влюбени завинаги. Феновете на двойката продължават да пожелават на младоженците всичко най-добро и се надяват, че любовта между тях никога няма да избледнее. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай