logo

Красота в 8 квадратни метра: пример за приказна кухня в панелка след чуден ремонт

Красота в 8 квадратни метра: пример за приказна кухня в панелка след чуден ремонт

Всяка дама иска да има кухня, в която даа се вихри. Не винаги обаче има възможност тя да е голяма, просто защото отреденото помещение е малко. В следващите редове ще ви разкрием как чрез един обикновен ремонт младо семейство се сдоби с кухня за чудо и приказ в панелка и то голяма точно 8 кв метра.

От jenata.blitz.bg честичко ви показваме различни домове, които са тотално преобразени след ремонт. Преди дни ви разкрихме как студио от 29 кв. метра се превърна в жилище, за което всеки от нас мечтае. Разказахме ви и как 40 квадратен апартамент се превърна в истинско 4-стайно бижу.

Днес ще видите кухнята мечта за всяка домакиня. Щом я видите, веднага ще ви се прииска да сготвите нещо в нея.

Мивка

Добрата мивка е от неръждаема стомана. Точно затова и в това жилище са заложили именно на такава. Тя е дълбока. Обърнете внимание на смесителя на чешмата. Той има лост за обикновена вода, но и още един за филтрирана. Това не е всичко. Ще забележите колко високо е извита лебедката. Това дава възможност да се измит дори най-високите и големи тави и тигани.

Нестандартни елементи

Отляво на мивката се намира шкаф с чекмеджета и още един малък декоративен шкаф.

Лукс

Отдясно на мивката има тесен шкаф, който се приплъзва напред-назад. Той е предназначен за поставяне на различни сосове.

Вграден абсорбатор

Обърнете внимание на панела:  неръждаема стомана.

Двупластови шкафове

Най-горният ред шкафове е направен повече с естетическа цел, но както виждате помага за съхранение на чаши и най-различни други посуди.

Стени

Стените са дървени и в цвят като шкафовете и рафтовете в помещението. Почти всичко е направено от талашит.

Видимо е, че цветовете са избирани по каталог и са перфектно съчетани – шкафове, и плочи са в унисон.

Цялото помещение е изготвено без помощта на дизайнери. Семейството е взаимствало идеи от различни каталози. А вие не мечтаете ли точно за такава кухня?/jenata.blitz.bg

 

Коментирай

вихра

вихра 15.12.2018 12:21

"Всяка дама иска да има кухня, в която да се вихри". ГОЛЯМО ВИХРЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ НА 8 м2 В ТОВА РУСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ДАНО СЕ ИЗМЪКНЕ САМО СЪС СИНИНИТЕ БЕЗ СЧУПЕНИ КРАЙНИЦИ

John

John 15.12.2018 18:41

Каде е приказната кухня?

не, мерси

не, мерси 16.12.2018 17:26

От последната снимка получих клаустрофобия

taka e

taka e 16.12.2018 23:49

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

Nev

Nev 18.12.2018 1:24

Mechtata na vsiaka domakinia e malka, tiasna, nablyskana kuhnia, v koito dori ne mojesh da zastanesh directno s lice kym mivkata, zashtoto e zabita v ygyla na plota?!