logo

Махнете тези неща от коридора, докарват ви неприятности

Махнете тези неща от коридора, докарват ви неприятности

Той има ключова роля за едно жилище и трябва да сте много внимателни

Коридорът определено не е най-важното помещение в дома ви, но май подценявате вещите, които си позволявате да държите в него и негативното влияние, което могат да окажат върху живота ви. 

5 неща в дома ви, заради които се чувствате зле

Всъщност ролята на коридора е изключително важна и няма да преувеличим, ако кажем че си е направо ключова.

Все пак не забравяйте, че когато влезем в къщата, първо се озоваваме в него. Именно и от него вече добиваме представа за оформлението на жилището, в което ще влезем. Всеки прекрачил прага ви попада именно там първо. 

Този човек обаче може да носи негативна енергия и дори и да не влезе по-навътре в жилището ви, то той може да разклати енергията във "вашата крепост". Именно поради тази причина много хора не обичат да пускат непознати в жилището си. 

В тази статия ще ви разкрием кои предмети в жилището ви привличат отрицателна енергия и отблъскват положителната и как това може да привлече нещастия в живота ви. 

4 неща в дома ви, които ви разболяват

Ако някое от тези неща се намира във вашия коридор, то тогава е добре да му потърсите друго място или да се отървете напълно от него. 

Грешни снимки

Възможно е и даже понякога необходимо да украсите коридора с различни картини или снимки. Важно е обаче много внимателно да изберете какво точно ще окачите там.

Не всичко е подходящо. В коридора не е добре да сложите лични снимки и портрети, както и семейни картини. Добре е да закачите натюрморти, пейзажи или изображения на животни. 

Така ще избегнете негативната енергия върху себе си от останалите. 

 

Тези неща в дома ви предизвикват болести! Погрижете се за тях, преди да е станало късно

Пътни чанти и куфари

Когато оставите куфари или пътни чанти в коридора, може да провокирате кошмарни събития в живота си. Например кавга със семейството ви, при която внезапно ще ви осени мисълта да се преместите.

Животът блика от истории, които могат да ви изгонят от жилището ви, това е така защото енергията на къщата е многопластова и различна. 

Чантите и куфарите са недвусмислен намек, може и подсъзнателен, че собственикът на жилището може да се прости с него по всяко време. Куфарите оставете в килер, гардероб или на закрита тераса. 

Тези 6 неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност, отървете се от тях!

Дребни неща, фигурки
 


Отрицателната енергия е като прах. Всъщност всички лоши съобщения и енергия, които носи всеки влизащ в дома, се отлагат върху повърхностите в коридора.

Ако не почиствате много добре и до блясък малките фигурки в коридора, то просто там продължава да си седи лошата енергия. Поради тази причина не е добре да трупате много неща около входната врата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 12.12.2020 19:16

Виолета знае всичко по въпроса!

Налъма

Налъма 13.12.2020 4:09

А пък в коридорите на централната минерална баня някога имаше само сапуни , кърпи и дървени налъми и всички бяха здрави.