logo

Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си

Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си

Задължителното носене на маски издаде неверната й половинка по нелеп начин

Ситуацията с коронавируса по цял свят остава изключително усложнена. Заради това преди дни в България бе подновено носенето на маски в закрити пространства.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Това накара редица фейсбук потребители да изкажат възмущението си именно в социалната мрежа. Други пък одобряваха предпазната мярка.

„Докато коментирах една подобна публикация открих по нелеп начин, че мъжът ми ми изневерява“, проплака Мария, която изпрати шокиращата си история на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

„Много хора се оплакваха, че заради маските са получили кожни инфекции. Да не говорим сега в жегите какъв кошмар е!

Тогава споделих, че и мъжът ми има кожни проблеми заради носенето на маска. Той ми каза, че заради нея е развил хламидии“, споделя Мария.

„Почувствах се много невежа. Щом написах коментара много потребители ми казаха, че хламидиите ще предават по полов път и по никакъв начин носенето на предпазна маска не е виновна за случилото се.

3 признака, че половинката кръшка

Вярвах на мъжа ми безропотно. Дори не знаех какво са хламидии. Проверих в интернет и разбрах истината. Той ми е изневерил. Аз нямам такива неща, а щом той ги има и те се предават по полов път значи е спал с друга“, сподели Мария.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Читателката на jenata.blitz.bg  допълни, че веднага е изтрила коментарите, които е оставила във Фесйбук. Щом съпругът й се прибрал у дома му вдигнала луд скандал и той признал за изневярата.

„От няколко дни живеем разделени. Попадах молба за развод“ с огорчение сподели Мария. Тя обаче призовава жените да не вярват безропотно на мъжете до себе си, а винаги да проверяват историите им и най-вече – самите те да се образоват, за да не стават за смях като нея. / jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Жена

Жена 10.07.2020 12:34

Глупава жено, заради едно ч..ане се развеждаш? Няма семеен мъж да не е кръшнал, така се освежава брачното ложе и семейния живот. Та нали мъжете изневеряват с жени, при тях е същото....

Шели

Шели 11.07.2020 23:09

Тъпотии.

Лиза Мишпека

Лиза Мишпека 12.07.2020 8:21

От цялата работа разбрах че оня мушмурок е лизал nymkama на неква друга жена е се е обринал по устата! Това е ежедневие,нищо ново няма!