logo

3 признака, че половинката кръшка

3 признака, че половинката кръшка

Понякога дадени действия издават изневярата още в началото

Всички ние искаме половинката да ни е вярва и да не се тормозим от мисли дали ни (или ще ни) изневерява. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме голата истина, която чрез осем признака издаде как една жена изневерява.

Редом с това разкрихме и какви имена носят мъжете, които най-често изневеряват.

Предателството от страна на половинката ни обаче може да бъде уловено още в началния етап. Оказа се, че има точно три признака, които издават, че човекът до нас ни мами.

Най-често първите признаци, чрез които можете да разберете, че половинката ви крие нещо, е паролата на телефона, която е внимателно скрита от вас. Не казваме, че човек не трябва да има и лично пространство, но замислете се какво пък толкова трябва да крие от вас, че да слага парола, която да не знаете. В крайна сметка, ако нямате какво да криете, тогава паролите са безполезни. 

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Но не бива да отивате твърде далеч. За някои хора това е психологически момент. Можете да помолите любимия човек да сподели паролата с вас и заедно да разгледате каквото ви интересува. Така всички съмнения ще изчезнат… или пък ще се докажат – знае ли човек.

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Втората аларма, за която трябва да следите са постоянни закъснения след края на работния ден. Но отново си струва да оцените рационално ситуацията въз основа на реалностите, в които живеете. Интересувайте се какво се случва с половинката ви извън дома: на работа, с приятели и т.н., и защо се налага да закъснява толкова. 

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Друг знак, че нещо може да не е ок във връзката ви е ако човекът до вас изведнъж се промени и започне да прави неща, които доскоро не е правил. Например започнал е да ходи (по свое желание) често до магазина, да изхвърля боклук или пък излиза „Ей, тъй – да подиша чист въздух и да се разходи“. 

Преди обаче да набедите половинката, че изневерява е по-добре да седнете и да поговорите с цел да разберете защо навиците му са се променили. Може да има проблеми, които не иска да сподели с вас или пък просто търси нови хоризонти, нови хобита и дейности. 

Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

Преди обаче да се паникьосате и да решите, че човекът до вас ви изневерява е добре да се сетите, че всички сме хора и постоянно се променяме.

Единственият сигурен начин за това да имате пълно доверие на половинката е да общувате, да си вярвате и да споделяте.

Ако все пак има изневяра в една връзка, то по-добре я прекъснете – триъгълникът винаги носи бели и страдание за всички, които са в него, а често пъти и на много други невинни „жертви“ (като деца, роднини, приятели и т.н.). / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

комбайнер

комбайнер 04.05.2020 20:31

абе, курвите нямат спиране. шута в гъза и никога въщане.

Правдолюб Ножаров

Правдолюб Ножаров 05.05.2020 14:43

КУЧКИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШАТ!!! ВАЖНО Е ДА ГИ УСЕТИШ НАВРЕМЕ, ЗА ДА НЕ СТРАДАШ И ДА СЕ ЧУДИШ КОЛКО СИ БИЛ НАИВЕН!!!! И МАЛКО ПОВЕЧЕ СЕБЕУВАЖЕНИЕ, ЗАЩОТО ТАКИВА МОГАТ ДА ТИ НАПРАВЯТ СТРАШНИ ПОРАЗИИ!!!

liжггжгж

liжггжгж 05.05.2020 16:19

всичко е вярно написано от опит знам

минс

минс 06.05.2020 13:41

за да не кръшка http://linvenon.com/HG5k

Мандръсю

Мандръсю 10.09.2020 9:00

БЕЗУМИЕ! ЛУДОСТ! хахахх! Ми аз пряя сичките тея неща изброени И НЕ КРЪШКАМ!!! Кой е измислил тая статияяяя?!? Абсолютна лудост е! :-))