logo

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Съвременните технологии ни помага, но тази история доказа, че понякога разкриват и неочаквани неща

Съвременните технологии са неизменна част от живота ни. Те ни помагат да се свържем с най-близките и обичани, да намерим необходимата информация и какво ли още не.

Но оказа се, че именно те могат и да причинят куп неприятности в семейството. 

Доказателство а това е историята на съпруги от Перу. Те живеели с столицата Лима. Един ден мъжът решил да провери в Google Maps за нов маршрут, по който да стигне по-бързо до работното си място.

Разглеждайки оналайн улиците той попаднал на снимка, на която разпознал съпругата си. Заради видяното веднага след това се развел с нея.

По време на онлайн обиколката из улиците около дома им мъжът видял на една пейка да седи жена. Той веднага разпознал своята съпруга. Притеснителното било, че в скута й лежал непознат мъж, а тя го галела и целувала.

Съпругът побеснял допълнително от факта, че от Google Maps пишели, че кадрите са направени през 2013 година, което значи, че жена му е била невярна още преди седем години, а това е едва година след сватбата им.

Разочарованият съпруг веднага вдигнал скандал на жена му, която не само, че не отрекла изневярата, ами признала, че и до ден днешен се среща с другия мъж.

Измаменият съпруг веднага подал молба за развод. В съда представил снимките от Google Maps, магистратите ги приели като доказателство и му дали развод с невярната жена. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 05.04.2020 12:27

Тази е от отбора на Виолета!

Гост

Гост 05.04.2020 12:28

Тази е от отбора на Виолета!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 05.04.2020 13:16

http://coronavirus.eti.pw

Тромпетист

Тромпетист 05.04.2020 16:19

Щом не е свирела на саксофона му, какво толкова е станало.

Кати

Кати 06.04.2020 14:33

Откъде знаеш че не му е свирила на тромпета все пак са били задно седем години .Също така малко са нормалните хора който биха го направили на открито място.

Sofia2019

Sofia2019 07.04.2020 15:04

Правилното изречение е : " Доказателство за това е историята на съпрузи от Перу."

Сотир

Сотир 27.07.2020 12:27

Перу не е демократична държава! Как може съдът им да приема за доказателства файлове направени не чрез СРС? Това у нас Главният Прокурор Иван Гешев не би допуснал по никакъв начин!