logo

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън затвориха устата на милиони, разбиха мръсните слухове на пух и прах и... (СНИМКИ)

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън затвориха устата на милиони, разбиха мръсните слухове на пух и прах и... (СНИМКИ)

Англичаните са католици и посрещат Рождество Христово на 25 декември. Този ден за тях е един от най-специалните в годината, а празникът е съпроводен от дългогодишни традиции.

Явно на Коледа наистина се случват чудеса, защото Меган Маркъл и Кейт Мидълтън успяха да втрещят всички именно на тази дата.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква страшна бомба тиктака в Бъкингамския дворец. Показахме ви и какво неприятно нещо е направила принцеса Даяна преди 35 години с принц Уилям.

Днес ще ви разкажем за коледното чудо в кралското семейство и по-точно каква бомба хвърлиха двете херцогини, като опровергаха десетки слухове по свой адрес.

Принц Хари и Меган в момента се наслаждават на първите си коледни празници като съпрузи. Те ги прекарват не с кого да е, а именно с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Цялата кралска фамилия пристигна заедно в църквата „Св. Мария Магдалена” в  Норфолк. Там традиционно се провежда коледна служба.

Меган Маркъл вървеше рамо до рамо с принц Хари, облечена в тъмносиня рокля и палто, което пък скриваше вече порасналото й коремче. Визията й бе съчетана с обувки с токчета. Вече е ясно, че наследникът им ще се появи на бял свят през пролетта. Според някои експерти по езика на тялото, то ще се роди през месец април.

Кейт Мидълтън пък бе заложила на празнично червено палто, съчетано с обувки, ръкавици и шапка в същия цвят.

И двете дами изглеждат безумно щастливи и усмихнати през цялото време, а така разсеяха един от слуховете, който буквално взриви Великобритания – че двете не могат да се понасят, а отношенията им са крайна напрегнати. Според злите езици именно това е причината Меган и Хари да се местят в двореца в Уиндзор – за да не живеят вече с Уилям й Кейт.

Всъщност тези слухове не са от дълго време, те се появиха наскоро. Шушука се, че споровете между двете дами е рефлектирал и въхру съпрузите им. Обстановката е станала толкова отровна, че се е наложило двете красавици да бъдат разделени и именно затова Меган и Хари отивали в Уиндзор.

Очевидно тези клюки остават в миналото или поне това се случва към сегашна дата. Двете дами разговаряха сладко, смееха се и се радваха на присъствието на другата, докато вървяха към службата в църквата. Видно между тях няма проблем.

Все пак е важно да споменем, че 2018-а бе трудна и а двете: Кейт се върна от майчинство, след раждането на принц Луи. Меган пък се омъжи за Хари, забременя и все още се мъчи да свикне с десетките традиции на кралското семейство и да се впише./jenata.blitz.bg

Коментирай

Херцогина-Нина

Херцогина-Нина 27.12.2018 16:02

Любезното лицемрие не може да попречи с нищо на взаимните лоши чувства...

Koko H

Koko H 27.12.2018 19:29

По всичко изглежда,че вашата уста няма затваряне.

Ния

Ния 28.12.2018 14:55

Англичаните са протестанти и глава на тяхната църква е кралят или кралицата.

мая от рая

мая от рая 29.12.2018 9:02

Всички мъже/джентълмени/ са с двете ръце в джобовете. Дамите достолепни, дори без ръкавици. Иначе- етикети и протоколи, пълен майтап.

koko

koko 29.12.2018 14:34

Англичаните били католици! Откога бре?