Страшна бомба тиктака в Бъкингамския дворец! Елизабет II е в паника заради чудовището Маркъл (СНИМКИ)

Страшна бомба тиктака в Бъкингамския дворец! Елизабет II е в паника заради чудовището Маркъл (СНИМКИ)

През последните месеци над главата на Меган Марк надвиснаха куп черни облаци – слухове за големи скандали с Кейт Мидълтън, публичен конфликт с баща й и сестра й, оплаквания от лични асистенти и какво ли още не. Наложи се дори Меган и съпругът й принц Хари да се изнесат от Бъкингамския дворец.

Историята на Меган Маркъл се превърна от приказка в кошмар. Източници, близки до кралското семейство, издадоха, че страшна бомба тиктака помежду им.

Дрязги в кралското семейство! Кралица Елизабет II заповяда на Меган Маркъл да... (СНИМКИ)

Виновна се оказа не само Меган, а и друг неочакван човек. А заради това кралица Елизабет II е направо в паника.

Вътрешният човек потвърди, че Маркъл и антуражът й са в обтегнати отношения. Според информатора Мегън е кръстена от всички в двореца „чудовището Маркъл“ заради безчувственост към персонала и представителите на двореца.

От jenata.blitz.bg искаме да ви припомним, че и самият принц Чарлз даде доста странен прякор на снаха си.

Служителите още разкриват, че херцогинята се събужда в пет часа калифорнийско време, което е около един следобед в Лондон, пише им доста дълги инструкции и изисква тяхното светкавично изпълнение. Както и да е, приспособяването на Меган към новия й живот не може да бъде наречено лесно.

Няма спирка! Меган Маркъл забърка нови грандиозни скандали! Кралското семейство се тресе от случилото се (СНИМКИ)

Но бременната херцогиня не реагира на бръмченето по неин адрес и сякаш нищо не се е случило, изпълнява задълженията си – редовно се явява на публични места с мъжа си и сама.

В същото време се разбра, че връзката между Мегън Маркъл и кралица Елизабет II се е напрегна до червено, а причината е бащата на херцогинята на Съсекс.

Въпреки че, както казват вътрешните хора издават, Меган Маркъл и кралица Елизабет II се справят перфектно в общуването помежду си, в някои случаи техните мнения все още се различават. Например, думата „бременна”, която Меган често използва, кралицата счита за вулгарна. А заострените високи токове, които херцогинята на Съсекс обича, Елизабет II изобщо не харесва. Но всичко това не е нищо в сравнение с бащата на Меган Томас Маркъл, защото именно поради личността му отношенията между 37-годишната съпруга на принц Хари и 92-годишната му баба станаха напрегнати.

Без да иска и с един малък жест кралица Елизабет се издаде мрази ли Меган Маркъл (СНИМКИ)

Факт е, че първоначално кралицата искаше да направи всичко, така че скандалът да не получи развитие и да не стане публичен. Но Меган не искаше някой да се намесва в него.

„Кралицата беше много загрижена, че ситуацията е извън контрол. Бъкингамският дворец искаше да се намеси в ситуацията и да разреши конфликта. Кралицата е инструктирала придворните си да го оправят. Но Кенсингтън Палас имаше собствено мнение, а Меган си мислеше, че ще го направи сама”, издават придворните.

Скандалите около Меган Маркъл нямат край! Кралица Елизабет II изготви три извънредни плана за.. (СНИМКИ)

Разбира се, разликата в позициите на двата двореца доведе до известно напрежение между Меган и Елизабет II. Въпреки това,и въпреки факта, че мнението на Елизабет II, разбира се, е много по-авторитетно, се съобщава, че Бъкингамският дворец няма да бъде намесен в случващото се в семейството на Маркъл.

„Това е семейство Меган и никой в двореца няма да направи нищо зад гърба”, продължава източникът.

Бащата на Меган продължава да дава интервюта в опит да сключи мир с дъщеря си. Но на този етап безуспешно. Източници от двореца твърдят, че тя е готова да осъществи контакт с баща си, но само ако престане да използва медиите като потенциален начин за възстановяване на връзката им. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Недоумяващ

Недоумяващ 24.12.2018 18:29

Тази Меган няма ли кой да я сложи на място ? Пази ,Боже сляпо да прогледа !

истина

истина 24.12.2018 21:05

ММ с държането си става наистина отвратителна !

Наблюдаващ

Наблюдаващ 24.12.2018 21:12

ММ е богиня - никой не може да и противоречи и си прави каквото и както си иска !

Наблюдател

Наблюдател 27.12.2018 8:51

Въпреки, че стана "принцеса", М. М не може да стане бял човек.....

КАК СИЙКА

КАК СИЙКА 29.12.2018 14:33

НЕ СТИГА ЧЕ НЕ Е БЯЛА ЖЕНА ПО-ГОЛЯМА ОТ ПРИНЦА И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И РАЗВЕДЕНА И НЕ Е ОТ ЦАРСКО КОЛЯНО АМИ СЕ И ЕЖИ !