logo

Новина, която ще зарадва куп жени по време на карантината

Новина, която ще зарадва куп жени по време на карантината

Оказа се, че има как да спазваме всички хигиенни изисквания и да пестим от тях

Самоизолацията и наложената карантина заради коронавируса не е много приятна, но всички експерти са категорични, че единственото доказано „лекарство“ срещу COVID-19 се крие именно в това – да намалим социалните си контакти до минимум.

Страхотна новина по време на COVID-19, която ще зарадва куп хора

Но да останем вкъщи и да спазваме всички хигиенни изисквания и да не полудеем и/или да се разорим може да се окаже трудно начинание.

Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме новини, които ще спасят куп жени по време на карантината. Малко след това разкрихме и информация, която ще ни спаси от неподозирана опасност, свързана с COVID-19.

Но сега от jenata.blitz.bg попаднахме на безценните съвети на експерт, който разкри как да спестим пари и същевременно да спазваме всички хигиенни изисквания, които да ни предпазят от коронавируса.

Експертът в областта на красотата и здравето издаде начините, благодарение на които да намалим консумацията на хигиенни продукти по време на самоизолация.

Той съветва да излеете малко вода в течния сапун, за да го използвате по-дълго. 

Той също така предлага да оставите шампоана и балсама за коса надолу с капачката на рафта, за да ги използвате по-дълго време, а това ще се случи благодарение на факта, че цялата течност ще се събере към капачката и ще се излее щом имаме нужда от него.
 
За да удължите срока на годност на кремовете се препоръчва да ги съхранявате на хладно, тъмно и сухо място.

Според експерта остатъците от свършващото червило могат да бъдат отстранени от тръбичката им с помощта на четка или памучен тампон. 

Експертът също така съветва към изсъхналия лак за нокти да се добавят няколко капки ацетон и така той ще се разреди и ще може отново да се използва. 

Ако пастата за зъби е на свършване не я изхвърляйте, а я усучете или разрежете тубичката на две и изгребете с четката за зъби оставащото количество. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ани

Ани 17.04.2020 12:39

Чудите се с какви глупости да си запълните вестника.

БлицЕсХуйня

БлицЕсХуйня 17.04.2020 13:56

Много сте тъпи, блицаджии.

Потрес

Потрес 17.04.2020 19:19

Уникално тъпи блицаджий!

Малей

Малей 17.04.2020 20:29

ТВЪРДИЯТ САПУН ИЗМИВА НАЙ-ДОБРЕ и се отмива лесно с водата -с най-малко вредна химия е ! Течният сапун е отврат нямаща измиване с вода

Няма такава статия

Няма такава статия 18.04.2020 0:07

По-глупава статия не бях чела никога.Поздравления!Може да спечелите нещо от някой Гинес рекорд.Не забравяйте да включите и експерта си с безценните си съвети.Добре дошли някакви парички по време на криза.

бай Гъдю

бай Гъдю 18.04.2020 12:44

"... да излеете малко вода в течния сапун, за да го използвате по-дълго. ..." Казва се "Бабешко Веро", бабите от години, от една бутилка "Веро" правят две, че и повече по този начин. Икономията е майка на мизерията. Сиромах човек, жив дявол. и мн. др.

дедо васо

дедо васо 18.04.2020 17:46

Кретени, идиоти, откачалници, ненормалници, простаци и тъпи, тъпи до безумие!!!

skubar

skubar 19.04.2020 9:08

На екипа на Блиц карантината им се отразява критично зле, разходете кучето бе хора изтрещяхте!

Васил

Васил 19.04.2020 10:08

Абсолютно съм съгласен с поднесените съвети.От днес започвам да облизвам кофата с боклука,да преравям контейнерите и да си бърша задника 3 пъти с една хартия.Благодаря,Блиц,за ценните съвети.