logo

Новини, които ще спасят куп жени по време на карантината

Новини, които ще спасят куп жени по време на карантината

По време на пандемията на коронавирус много дами започнаха да правят странни неща у дома

Светът е скован от ужаса, наречен COVID-19. Милиони хора по света, както и в България, са под доброволна или задължителна карантина. Но престоят у дома може да побърка всички – без значение дали са от нежния или силния пол.

Все пак за успокоение от jenata.blitz.bg разкрихме как е добре да правим секс по време на карантина и от какво зависят интимните ни мераци.

Много обекти като магазини, козметични и фризьорски салони, фитнес зали и други са затворени. При това за неопределено време.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на куп информации, които може да спасят куп жени по време на карантината.

Фризьорите успяха да дадат куп полезни съвети за това как дамите да поддържат въшния си вид в норми по време на самоизолацията поради пандемията на коронавируса. 

На първо място фризьорът Джейми Стивън (Jamie Steven) даде няколко препоръки относно прическите в домашни условия. По-специално той сподели съвети как да се орътвем от цъфналите краища.

„Хванете кичур коса между два пръста, издърпайте косата напред, така че само малка част от нея да стърчи между пръстите ви – точно тази оставаща част е с цъфналите крайща и тях трябва да отречете с ножица“, каза той, но веднага отбелязва, че главата на дамата трябва да е изправена, а не наклонена в някоя посока.

Тук от jenata.blitz.bg обаче държим да припомним, че преди време споделихме „правилото за шестте сантиметра”, което промени живота на всяка жена.

Британката Ана Гомес, която работи в лондонски салон за красота, пък препоръча да подстригвате косата си, когато е мокра.

„Прехвърлете цялата си коса напред, така че да се намира над гърдите ви и след това я подстрижете в права линия“, каза тя.

Фризьорът Джак Бакстър (Jack Baxter), който е и колорист, пък съветва да не се боядисваме у дома с бои за коса. Тук от jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време споделихме ужасна история за това как боя за коса едва не уби млада жена.

Интересен детайл е, че през март „самообрязаните бретончета“ се превърнаха в нова тенденция сред дамите по време на пандемията на коронавирус. В цял свят момичетата започнаха да режат бретоните си у дома поради факта, че салоните за красота масово не работят. Освен това някои от тях признаха, че променят външния си вид (наблягайки на косата) просто заради скуката, която ги е завладяла по време на самоизолация. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай