logo

Преди и след: Приказен ремонт на миниатюрен коридор СНИМКИ

Преди и след: Приказен ремонт на миниатюрен коридор СНИМКИ

Няма нищо по-досадно от това да се въртиш в тясно пространство и да се чудиш как да подредиш най-необходимите мебели и да остане някакво място

Ако сте собственик на апартамент с просторен коридор, сте извадили голям късмет, защото няма нищо по-досадно от това да се въртиш в тясно пространство и да се чудиш как да подредиш най-необходимите мебели и да остане някакво място. 

Но има и такива, които не могат да се похвалят с такова нещо. Тесният, тъмен и вечно затрупан коридор е често срещан вариант, с който мнозина трябва да примирят.

Най-честите грешки при ремонт на банята, които после ни излизат солено СНИМКИ

Обувки, дъждобрани и палта, якета и чадъри - всички те трябва да се съхраняват в коридора. Позната ситуация, нали?

За да сложите точка на неразборията, днес от jenata.blitz.bg ще ви покажем на какво е способен един малък ремонт в коридора. С него ще сложите край на мъките си и ще внесете ред и много уют в това пространство от дома си. 

На тази снимка виждаме един типичен коридор - тесен и запълнен с всякакви вещи от първа необходимост.

Всички те наистина са по-удобни за съхранение до входната врата, но можете да го направите по много по-различен начин.

Приказен ремонт превърна малко студио от 35 м² в двустаен апартамент (СНИМКИ)

Ето така!

Да, якетата и палта са изчезнали от закачалките, но това е само, за да се види как е направена една от стените. Приказната красота на тапета, с който е украсена малка част от стената, ще ви създаде добро настроение веднага след като прекрачите прага на дома си.

Красота в 8 квадратни метра: пример за приказна кухня в панелка след чуден ремонт

И тъй като коридорите обикновено са изолирани от останалите стаи, няма нужда да се притеснявате дали тапетите са съчетани с дизайна им. Ако таваните са високи, може да боядисате горната част на стената в цвят, който се съчетава добре с тапетите.

Висящият шкаф не е крайно лошо решение, но този е доста малък и очевидно не е в състояние да побете всичко. Затова и излишните вещи са натрупани над него.

Единственият разумен вариант в случая е гардероб от пода до тавана.

Студент направи вълшебен ремонт на порутен апартамент в панелен блок, тези СНИМКИ ще ви шашнат!

В него може да приберете и дрехите, и обувките, и аксесоарите си.

В случая гардеробът е вграден и е много по-дълбок, отколкото изглежда на пръв поглед. А за да се обувате по-лесно, има малко столче, което не пречи на преминаването.

Квартира от 27 квадрата се превърна в жилище със спалня, кухня, баня и хол след вълшебен ремонт (СНИМКИ)

И тъй като всичко вече е прибрано в него, закачалките могат да се използват за дребни неща. Върху тях може да поставите висящи кошници за шалове или каишката на кучето, да окачите ключовете и чадърите или пък едно малко огледало.

Важни детайли - картината над входната врата, на която обръщате внимание, само когато излизате от апартамента, и, разбира се, много стилна лампа във формата на топка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

SuperMag

SuperMag 20.02.2020 11:44

http://www.supermag.bg/ онлайн супермаркет