logo

Родилка чу какви ги дрънка свекърва й и я прогони от болницата

Родилка чу какви ги дрънка свекърва й и я прогони от болницата

Пред потребителите на социалната мрежа тя признава, че с майката на съпруга си не са в добри отношения, защото последната не таяла добри чувства към нея

Млада жена изгони свекърва си от родилното заради скандалното й изказване. Историята новоизпечената майка реши да сподели в Reddit.

Пред потребителите на социалната мрежа тя признава, че с майката на съпруга си не са в добри отношения, защото последната не таяла добри чувства към нея. "Тя дори направи списък с шест жени, които беше одобрила за съпруга ми", споделя жената.

И добавя, че свекърва й непрекъснато я обвинявала, че манипулира сина й. 

Снаха видя какви ги е свършила свекърва й, побесня и я прогони от дома си

"Тя очакваше от мен да се държа като примерна домакиня от 50-те години. Каза, че ако съчетаването на кариерата с домакинството е твърде изморително за мен, трябва да напусна работа и да се грижа за мъжа си", споделя авторката на поста. 

Жената отбелязва, че наскоро е станала майка. Раждането било тежко и се наложило да прекара две седмици в интензивно отделение. След това била прехвърлена в нормална стая, в която съпругът й можел да я навестява и да се задържа за по-дълго време.

Свекърва й обаче започнала да настоява синът й да не застоява много при нея, а да се прибере в дома си и да си почине. Опитвайки се да го убеди, тя дори заявила, че ако остане да нощува в болницата, на жена му ще й е удобно да си лежи в леглото, а той ще се мъчи на "неудобния диван". 

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

Мъжът й отказал да остави жена си сама. А в отговор самата тя побързала да припомни на майка му, че наскоро е претърпяла тежко раждане. "И се притесняваш, че съпругът ми иска да остане с мен и да се чувства неудобно на дивана?", сопнала се тя и изгонила свекърва си от стаята.

Жената уточнява, че след инцидента бързо била осъдена за поведението си от близките на съпруга си. Интернет потребителите обаче са на друго мнение и не спират да я подкрепят в коментарите си. 

Според тях свекървата е изключително манипулативна жена. Някои дори отбелязват, че тя умишлено търси раздор в отношенията си със снаха си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Цвети

Цвети 17.03.2022 9:59

Голяма част от свекървата немогат да преживеят факта че машините си чета до вчера вече имат и обичат и друга жена освен майка си браво на съпруга

Марто

Марто 17.03.2022 11:36

Цвети, ко каза, ко ?

Оффф

Оффф 17.03.2022 15:50

Нищо ново, от както свят светува е така. Чудят се с какво да запълнят сайта, не си струва да се пише даже