logo

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

Майките на младоженците могат да напишат цяло ръководство за това как да прецакат най-важния ден на синовете си

Свекървите могат да напишат цяло ръководство за това как да прецакат сватбата на сина си. Пример за това е героинята на тази история, която направила кошмарен подарък на бъдещата си снаха, превръщайки най-важния й ден в истински ад!

За целта й била необходима само една рокля. Но каква рокля само...

Майката на младоженеца от Южна Америка бе разпъната на кръст в That’s It, I'm Wedding Shaming, след като един от потребителите показа снимка от сватбата му, поместена в местен вестник, в който богаташите умират да се хвалят със скъпите си партита.  

Да пази Господ: Нагла свекърва нелепо съсипа сватбата на сина си

 "Когато свекървата те мрази", гласи добавеният текст към кадъра, който по-късно се появи във фейсбук група за организиране на сватби. 

Между другото, текстът към снимката е напълно оправдан.

В центъра на кадъра е ухиленият до уши младоженец, а от двете му страни са застанали майка му и булката. А до младоженката в синя рокля позира майка й, която определено е недоволна от случващото се. 

Булка отвори пред гостите подаръка на свекърва си, зашлеви младоженеца и избяга от сватбата

На пръв поглед е много трудно да се разбере коя е съпругата и коя е майката, защото бъдещата свекърва се е издокарала в същата рокля като на снаха си. Единственото, което ги отличава, е воалът на главата на младоженката.

Интернет потребителите са възмутени от решението на свекървата и я попиляват от критика заради унижението, на което е подложила съпругата на сина си, избирайки същия тоалет.

Някои се шегуват, че майката, очевидно, е  искала да се омъжи за собствения си син, само и само да не го даде на булката.

"Някой друг да получава страшни вибрации от тази майка или съм само аз? Защо да обличаш булчинска рокля на сватбата на сина си, ако не искаш да се ожениш за него?", "Не разбирам майки, които искат да изглеждат така, сякаш се женят за синовете си. Това е странно и отвратително", пишат те.

Свекърва видя ръката на снаха си в деня на сватбата , а последвалото е шокиращо СНИМКИ

Други пък признават, че първоначално са мислели, че гледат снимка на двойна сватба, но не и майката на младоженеца и булката. 

"По дяволите! Отначало си помислих, че това е просто двойна сватба", "Мислех, че ще се жени за двама души наведнъж!". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дееба и кауна

Дееба и кауна 06.08.2021 7:04

Като толкова мрази роклята на свекърва си, да не се жени за сина и.

2222

2222 07.08.2021 7:37

Колкото вицове има за свекърви,толкова има и за снахи.Чуствата са взаимни!