logo

Шокираща тайна, свързана с малкия принц Джордж, разтърси кралското семейство (СНИМКИ)

Шокираща тайна, свързана с малкия принц Джордж, разтърси кралското семейство (СНИМКИ)

Петгодишният престолонаследник вече не иска да играе с малката си сестричка принцеса Шарлот

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме на своите читатели, че принц Чарлз направи шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот. Сега обаче се разбра друга шокираща информация, свързана с малките принц и принцеса. Случващото се в кралското семейство на принц Уилям и Кей Мидълтън е колкото необичайно, толкова и нормално за всяко семейство, в което има повече от едно дете.

Информацията гласи, че петгодишният принц Джордж, който има всички шансове да стане бъдещ монарх на Великобритания вече няма да бъде същият. През септември миналата година той започва да ходи на основното училище и сега момчето има други интереси.

Следователно, той вече не се интересува от игра с по-малката си сестра – тригодишната принцеса Шарлот.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън крият огромна тайна от сина си Джордж, която може да съсипе детството му

Източник, близък до кралското семейство, казал на хората за нов период в живота на малкия принц. 

„С появата на по-младия брат Луис Джордж става още по-сериозен и по-зрял. Сега е много независим и не проявява интерес да играе с Шарлот през цялото време. Те са много близки, но Джордж обича да остане сам и да върши собствените си неща”, споделил източникът от Бъкингамския дворец.

Кейт Мидълтън издаде огромни тайни за малкия принц Луис (СНИМКИ)

Въпреки това малкият принц все още е много срамежлив: по време на официални събития, Джордж често се скрие от фотографите, като стоят зад баща си, принц Уилям. Но сестра му Шарло, която често държи майка си Кейт Мидълтън за ръка, се държи като истинска принцеса – кокетничи пред обективите и винаги попада в светлината на прожекторите като често дори засенчва и по-големите кралски особи от нея.

„Джордж се нуждае от известно време, за да се разкрие, но след като се почувства удобно във вашата компания той става много приказлив и очарователен в комуникацията с вас”, казал същия източник. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Марина

Марина 01.08.2018 8:23

И какво толкова шокиращо открихте в поведението на малкият принц,не стана ясно!

Уфффф

Уфффф 24.11.2018 12:14

Божеее какви глупости пишете . Много деца го правят та да не са бъдещи крале.

!!!

!!! 25.11.2018 0:02

Не прочетох за бебе 4 !? Това ме шокира. Вместо да рязтягате локуми, напишете нещо смислено!