logo

Тези 2 жени са най-голямата мистерия на света

Тези 2 жени са най-голямата мистерия на света

Няма как да отречем – мъжете са от Марс, а жените от Венера

Всички знаем, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Факт е, че понякога комуникацията между двата пола е „мисията невъзможна“. 

Все пак е добре да признаем, че има жени, които направо омагьосват всички – не само в положителен план, а понякога и в отрицателен. Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме кои са носителките на пет женски имена, които буквално омагьосват мъжете.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на друга мистерия, свързана с представителките на нежни пол. Тази загадка засяга основно два типа жени и по-специално жените от две определени зодии.

Мистерията, свързана с тях се крие в това, че човек и да иска едва ли може да разбере от коя зодия са. А всички знаем, че уж зодията много определя характера и желанията на даден човек.

Ето кои са двете най-мистериозни жени в Зодиака:

Жените от зодия Овен
Тези жени искат те да имат последната дума. Те бързо влизат в романтични връзки, но също толкова бързо се разделят с избраника си. Те ценят свободата и независимостта си, което означава, че не поставят любовта на първо място, а именно от тук идва мистериозната им натура.

5 женски имена, които пазят от зли очи и черна магия

Жените от зодия Дева
Тези жени ще забележат всеки детайл във вас. Те ще обърнат внимание на вашите действия и едва тогава ще направят своите изводи за това достойни ли сте за компанията им или не. Девите не могат да понасят лъжците и неуравновесените хора. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 26.10.2020 12:44

И после се чудя защо не мога да спя следобедния си сън!