logo

Жените с тези 5 имена омагьосват мъжете

Жените с тези 5 имена омагьосват мъжете

Пет женски имена, които очароват мъжете

Имената могат да бъдат приятни или дисонансни, както казват именолозите. Освен това се смята, че те отразяват личността на техните собственици. 

От jenata.blitz.bg попаднахме на едно доста интересно проучване, свързано с женските имена. Оказа се, че дамите, които носят определени пет имена, омагьосват мъжете. Те притежават чар, красота, интелект и какво ли още не. Именолозите са категорични, че представителите на мъжкия пол губят ума и дума щом контактуват с жените, които носят тези пет имена.

Ето това са женските имена, които омагьосват мъжете:

Ана / Анна
В очите им винаги има светлина. Ана / Анна е изцяло отдадена както на връзките, така и на професията си. Собственичките на името са мили и грижовни, те винаги стоплят всички с любовта си.

5 женски имена, които пазят от зли очи и черна магия

Виктория
Името означава „победа“. Виктория винаги е в центъра на вниманието и се стреми към лидерство. Освен това, като правило, те имат привлекателен външен вид. За спътници жените с името Виктория се избират само силни мъже.

Жените с тези 5 имена са…

Алиса
Собственичките на името буквално потапят всички около тях в страната на чудесата. С тях можете да забравите за скуката. Алиса зарежда околните със своята енергия и доброта. На пръв поглед Алиса изглежда като дете, но отвътре е мъдра и силна жена.

7 женски имена, които привличат богатство и късмет

София
Жизнената енергия на София е неизчерпаема. Тази жена винаги се стреми към нови знания и освен това е приятна събеседничка. Собственичките на името са трудолюбиви и ценят дисциплина.

Жените с тези 3 имена имат невероятен характер

Татяна
Гордата и независима Татяна винаги е на лице във всеки момент за всеки, на когото държи. Жените с това име завинаги ще останат в паметта на един мъж, тъй като не всеки успява да спечели сърцето им. Струва си да се отбележи, че Татяна е много избирателна при избора на партньор. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

1111

1111 02.10.2020 13:27

Налице е една дума, бе идиоти!

Миро

Миро 03.10.2020 15:43

Татяна е много избирателна в избора на партньор ,освен когато не се шиба с първия срещнат.