5 женски имена, които пазят от зли очи и черна магия

5 женски имена, които пазят от зли очи и черна магия

Едно от популярните народни поверия гласи, че него трябва да присъства буквата "P"

Няма родител, който да не е готов да направи всичко, за да защити детето си от неприятности и беди.

За да предпазят рожбите си от черна магия, някои инвестират в най-различни амулети и талисмани. Други обаче залагат на сигурното още при самото раждане и й дават име, което да я предпази от уроки и лоши очи. 

Имената, които могат да осигурят надеждна защита на момичетата, имат мъжко начало. Ако наречете дъщеря си с аналог на мъжкото име, вероятността да стане жертва на зли очи е малко вероятна. Освен това през целия си живот тя ще има добра защита срещу всякакви болести. 

Жените с тези имена привличат хората като магнит

Едно от популярните народни поверия гласи, че в името на детето трябва да присъства буквата "P". Такива имена могат да увеличат силните на момичето.

Двойно име пък ще му даде двойна защита. Колкото по-малко хора знаят второто му име, толкова по-трудно ще бъде да й навредят. В акта за раждане родителите могат да запишат едно име, а при кръщенето - съвсем различно, което да бъде надежден талисман за рожбата им.  

Александра  

Това име ще осигури на момичето ви силен дух, невероятна енергия и женственост. Животът на Александрите ще бъде изключително наситен, забавен и щастлив. Вътрешната хармония ще допринесе за развитието на душата им.

Жените с тези имена са нетърпими, бягайте далеч

Александра е надеждно защитена от зли духове и магьосници, защото в името й са съчетани цели два талисмана - буквата "Р" и мъжкото начало.

Варвара

Момичетата с това име са защитени от зли очи и уроки. Късметът ги обича и никога няма да ги изостави. Двете букви "Р" в името, според народните вярвания, допринасят за защитата им от зли магии. 

Виктория 

Просто, красиво и много разпространено име. Кръстените с него момичета са истински победителки в живота. Те непрекъснато се стремят да постигнат целите си и винаги преодоляват всички препятствия. Нищо не може да ги спре по пътя към мечтата им - и точно това ги предпазва от неприятности.

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

В повечето случаи злите езици, лошите очи и уроки бягат далеч от тях. 

Маргарита 

Това име защитава притежателката си от зли духове още от люлката. Това казват всички езотерици и екстрасенси, които развалят магии и уроки. 

Злите духове заобикалят Маргаритите. Това име има силна енергия, зад която собствениците му сякаш са като зад каменна стена.

Екатерина

Нежна и изтънчена, но в същото време много силна и непобедима. Основната й тайна е в енергията на нейното име, което буквално означава чистота и непорочност.

Жените с тези 5 имена са красиви и обаятелни

Енергията на името не позволява на злите духове да пробият светлата аура на човека, който го носи.Така Катрина запазва невинността си през целия си живот. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай