logo

Всички правим тази брутална грешка с парцалите за чистене

Всички правим тази брутална грешка с парцалите за чистене

Оказва се, че на мига трябва да забравим за нея, защото последиците са ужасни

Всеки от нас в даден период от живота си натрупва куп ненужни дрехи. Искаме да се отървем от тях по различни начини – някои даряваме, други изхвърляме, а трети от тях превръщаме в парцал.

Край на мистерията: Ето защо се появяват петна по дрехите след пране

Това изглежда меко казано идеална идея за много хора. Така вместо да хвърляте на боклука нещо, то може да го използвате с различно предназначение.

Тази идея обаче въобще не е толкова блестяща, а ужасът, който може да ви споходи, ще ви накара да преосмислите абсолютно всичко до този момент.

Експерт посочи най-голямата грешка, която всички допускат при прането

Неща, които вие или хората от вашето семейство носят имат собствена енергия, според езотериката. Дрехи с ложа енергия могат да ви направят нещастни. Има много поверия, според които може да си навлечете куп неприятности и нещастия, ако използвате старите си дрехи като парцали за почистване.

Американски способ да направите бялото пране снежнобяло СНИМКИ

Основната причина е, че по време на почистване ще събирате боклуци и мръсотия с някоя своя любима блуза, която вече е парцал. Смята се, че мръсотията, която е попаднала върху нещо старо, допринася за влошаването на аурата на човека, който го е носил, а и привлича много малки неприятности в живота му.

Народните поверия гласят, че ако превърнете дрехата си в парцал, то при контакт с пода тя може да ви докара кожни заболявания или екзема. Ако младо момиче мие пода със старата си кърпа, тогава тя няма да види мъжа си богат и така ще измие финансовото благополучие от живота си.

Ако бършете праха със стари дрехи, то няма да се радвате на просперитет, а парите сякаш просто ще се топят от сметките ви, без дори да осъзнавате за какво ги давате. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ива-Дива

Ива-Дива 13.11.2023 11:18

Когато за едно денонощие наниснете в солена вода старата си дреха преди зда я превърнете в парцал ще отнемете от нея енергията. После няма проблем да я ползвате след като добре сте я изплакнали.