Американски способ да направите бялото пране снежнобяло СНИМКИ

Американски способ да направите бялото пране снежнобяло СНИМКИ

Този метод е широко разпространен в САЩ, никой не знае къде, кога и от кого е измислен, но едно е сигурно – той наистина работи

Всеки от нас иска да има чисти и добре миришещи дрехи. Уви, понякога пералнята не върши добре „задълженията“ си, а самите ние често пъти се цапаме с какво ли не.

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас невероятната тайна за това, какво ще се случи с дрехите ви, ако в пералнята сложите таблетка аспирин.

Редом с това от jenata.blitz.bg ви издадохме малки тайни, благодарение на които ще кажете „сбогом“ на упоритите петна по любимите си дрехи.

С течение на времето много бели дрехи обаче изгубват цвета си.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на един невероятен американски способ, благодарение на който ще може да направите бялото пране снежнобяло.

Този метод е широко разпространен в САЩ. Никой не знае къде, кога и от кого е измислен този трик, но едно е сигурно – той наистина работи.

„За да съм сигурна в това, че работи първо направих един експеримент. Взех бялата риза на съпруга ми, която висеше от години в гардероба и бе загубила цвета си. яката й направо бе станала жълта“, с тези думи читателка на jenata.blitz.bg започна свое писмо, което изпрати на фейсбук страницата ни, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

„Същността на метода е, че трябва да вземем един лимон и да го нарежем на големи пръстени. 

След това загрейте водата в тенджера и поставете дрехите в нея. После изстискайте сока от парчетата лимон в тенджерата и ги хвърлете в нея. След като заври вода, варете дрехите 7-8 минути. 

След това изваждаме дрехи и ги перем в нормален режим в пералнята“, казва читателката на jenata.blitz.bg.

Резултатът е на лицето. 

„Ризата стана снежнобяла. Даже по-бяла от първоначалния си вид“, хвали се жената, пробвала американския метод.

Между другото, ако върху бели дрехи се е образувало петно, тогава преди измиване изстискайте лимонов сок върху него и добавете сол. 

„За да проверя дали наистина работи и в този случай специално надрасках ризата с маркер, след измиване нямаше следа от него“, хвали се още читателката ни. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай