logo

Черен списък на нещата в спалнята, които погубват секса

Черен списък на нещата в спалнята, които погубват секса

Публикуваха необичаен списък с онези неща, които ги има в спалните на повечето хора, които дори не подозират за пагубното им влияние върху секса. Както се оказва, всички тези неща могат да имат много отрицателно въздействие върху интимния живот, който се случва между стените тези стаи.

Експерти съветват така да бъде организирана подредбата на съпружеската спалня, че в нея да има максимум пространство и въздух и минимум всякакви натурии, пише OaNews. Според психолозите "празната" обстановка, насърчава партньорите да се стремят един към друг, към сближаване, тъй като вниманието неволно се фокусира върху най-близкия обект.

Експертите наричат живите растения "сексуални убийци" в спалнята. Растенията отделят летливи вещества, които, дори да имат приятен аромат, въздействат приспивно на хормоните.

Установено е също така, че е опасно да се държи в спалнята всичко, което е напълнено с вода - декоративни фонтани, аквариуми. Успокояващото бълбукане и постоянното движение на течности оказват отрицателно въздействие върху сексуалната възбуда.

Следват всякакви джаджи като: телефони, телевизори, лаптопи. В спалнята електронните устройства изобщо нямат място - те привличат твърде много внимание, а светлината от екраните им буквално зомбира мозъка.

Освен това експертите препоръчват да не се претрупва спалнята с всякакви джунджурии - статуетки, сувенири, картини и др. Малките предмети перфектно натрупват прах, в който може да има много токсини и замърсители от околната среда, които влияят на производството на хормони в тялото.

Хаосът от всякакви разхвърляни дрехи и постелки в спалнята също имат депресиращо въздействие върху либидото. Този безпорядък допълнително разсейва вниманието, провокира тежки емоции и предизвиква само едно желание - да бъде сменена обстановката. По същата причина в спалнята не бива да има библиотеки и бюра с множество книги и списания./jenata.blitz.bg

Коментирай

Ясно,

Ясно, 12.06.2018 15:04

повече от един дюшек на земята, нищо друго не е необходимо.

дамбулова

дамбулова 12.06.2018 15:53

Аз не права секс в спалнята,хода на хотел или на гости

Miss Sixty

Miss Sixty 13.06.2018 22:55

Дамбулова, срещу заплащане ли ? :))